04 / 05 / 2024

Fuar İzmir için yeni bağlantı yolu

Fuar İzmir için yeni bağlantı yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, "Fuar İzmir"den araçların çıkışı için Karayolları Genel Müdürlüğü trompet kavşağa izin vermeyince, çareyi çevre yolunun altından yeni bir bağlantı yolu yapmakta buldu.

İZTO Başkanı Özgener’den ‘yarısı bizden’ çağrısı: İzmir için de uygulansın! 

İş dünyası buluşmasında önemli açıklamalar yapan İZTO Başkanı Mahmut Özgener mega kent İstanbul için uygulanan “Yarısı Bizden" kampanyasının İzmir için de uygulamaya alınması gerektiğini söyledi.

Japon Uzman Moriwaki'den İzmir için deprem uyarısı: '6,5 büyüklüğünde deprem bekliyoruz'

Joshinori Moriwaki adlı Japon deprem uzmanı, İzmir için ciddi bir deprem tehlikesi olduğu konusunda bir uyarıda bulundu. İşte detaylar...

Cumhurbaşkanı duyurdu! İstanbul, Ankara ve İzmir için müjde! Ücretsiz oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul, Ankara ve İzmir için müjdeyi verdi. İşte detaylar!

İzmir için tehlike çanları mı çalıyor? Deprem uzmanı İzmir’i uyardı! İşte depremin şiddeti!

Kahramanmaraş depreminden sonra uzmanlar pek çok açıklamalarda bulundu. Prof. Dr. Ahmet Övgün Ercan, İzmir için önemli açıklamalar yaptı. İşte detaylar!

44'üncü Yapı Fuarı için geri sayım! Çarşamba günü başlıyor!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında yer alan inşaat sektörüne değer katan fuarlar arasında yer alan Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul için geri sayım başladı...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

İzmir'de 5 diri fayı paleosismoloji çalışmalarında sona erdiğini söyleyen  Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla ve Seferihisar'daki fayların olası kırılma durumunda İzmir için büyük tehlike yaratacağını dile getirdi. 

İzmirli depremzedeler için işbirliği: Rezerv alana 115 konut yapılacak!

İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde oldukça büyük bir yıkım getiren olan depremin ardından, çok sayıda vatandaşın evi hasar gördü. Depremin ardından İzmir için seferberlik ilan edildi ve konut inşaatları hızlandırıldı.

Türk yapı sektörü Afrika için Export Gateway to Africa fuarında buluşacak!

Türk yapı sektörü Afrika için bir araya geliyor. 2-4 Aralık 2021 tarihleri arasında CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek olan Export Gateway to Africa Fuarı, birçok sektörde alım heyeti ve binlerce satın alımcıyı buluşturacak.

İzmir için dönüşüm vakti!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli yaptığı açıklamada "Şimdi İzmir için dönüşüm vakti, vakit İzmir tarihinin en büyük dönüşümüne bismillah deme vakti." dedi.

İzmir'de kentsel dönüşüm için imzalar atıldı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ege Mahallesi’nin birinci etabı için yapım ihalesini kazanan yüklenici firmayla projeyi başlatan sözleşmeyi imzaladı. Soyer, imza töreninde “Bu, İzmir için çok kıymetli bir adım. İzmir için lokomotif olacak bir projeye imza atıyoruz” dedi.

Paris Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı için geri sayım!

Dünyanın en büyük yapı fuarları arasında yer alan Paris'teki Uluslararası İnşaat Endüstrisi Fuarı (Batimat) için geri sayım başladı. 350 bin ziyaretçinin katılması planlanan fuarda Türkiye de 53 firma ile yer alacak.

İzmir için hazırlanan projeler ve yatırımlar mecliste!

2002-2018 yılları arasında yıllara göre İzmir için hazırlanan projelere ve ile yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Çelebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Evim Türkiye fuarı için geri sayım başladı!

Almanya’nın Düsseldorf kentinde 8-10 Şubat 2019 tarihlerinde gerçekleştirilecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı için geri sayım başladı.

Fuar İzmir için yeni bağlantı yolu Haberi

Fuar İzmir için yeni bağlantı yolu

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gaziemir’de inşaa ettiği yeni fuar alanı "Fuar İzmir"den araçların çıkışı için Karayolları Genel Müdürlüğü trompet kavşağa izin vermeyince, çareyi çevre yolunun altından fuarın Akçay Caddesi’ne ulaşımını sağlayacak 950 metrelik bağlantı yolu yapmakta buldu. Kamulaştırma çalışmaları tamamlanan yol inşaatı, 25 Mart’ta açılacak Mermer fuarına kadar tamamlanacak.


İzmir’in fuarcılıkta yeni bir hamle yapmasını sağlayacak ve Büyükşehir Belediyesi’nin 400 milyon TL’ye mal ettiği Fuar İzmir’e Üçkuylar yönünden gelirken çevre yolundan direk giriş yapılabilecek düzenleme yapılmasına karşın, Büyükşehir Belediyesi’nin fuara ulaşımı sağlayacak trompet kavşak projesi Karayolları tarafından izin verilmeyince kriz yaşandı. Kurumlar arası görüşmelerden sonuç alınamayınca, inşaatı süren Fuar İzmir’e ulaşımı sağlamak için Büyükşehir Belediyesi alternatif bir yol buldu. Fuar alanından çevre yolu altından Aktepe Mahallesi’ne, Süleyman Ergin Caddesi’ne ulaşabilmek için...