08 / 05 / 2024

Fuar İzmirde son durum ne

Fuar İzmirde son durum ne

İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi!

Uluslarası gayrimenkul sektörü Reexpo fuarında bir araya geldi! Yabancılar, konut satışlarında yaşanan artışla birlikte, son 9 yılda Türkiye ekonomisine 41,3 milyar dolarlık katkı sağlandı!

44. Yapı Fuarı başladı!

Türkiye ekonomisinin taşıyıcı sektörleri arasında bulunan ve son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörünün, yerli ve yabancı temsilcilerin iş birliği platformu Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul bugün başladı...

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...

İnşaat sektörü, Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen inşaat sektörü Diyarbakır’daki 10. Mezopotamya İnşaat Fuarı'na hazırlanıyor...

Yapı Fuarı-Turkeybuild Istanbul'un 3'üncü gününde neler konuşuldu?

İnşaat sektöründeki trendlerin değerlendirildiği, en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergilendiği Yapı Fuarı – Turkeybuild Istanbul, 3'üncü gününde Türkiye’de yapı sektörünün nabzını tuttu. 

Yapı Fuarı – TurkeyBuild 1-4 Nisan arası düzenlenecek!

Orta Doğu, Orta Asya ve Kuzey Afrika'dan alıcıları cezbeden, sektörün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle ve ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild Istanbul, sektöre ivme kazandıracak girişimcilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 

43. Yapı Fuarı-Turkeybuild 24 Ağustos'ta başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul 2020, 24-28 Ağustos tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek...

43. Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 18 Nisan'da başlıyor!

İnşaat sektörünün trendlerinin konuşulacağı ve en son yapı teknolojileriyle yapı ürünlerinin sergileneceği Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul 2020, 18-22 Nisan tarihleri arasında TÜYAP’ta gerçekleştirilecek...

Aktaş Holding, Özbekistan UzBuild inşaat fuarına katılıyor!

Aktaş Holding, yeni nesil su yalıtım çözümleri sunan son teknolojili ürünleriyle Özbekistan’ın en büyük yapı ve inşaat fuarı UzBuild’de katılacak...

4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı gerçekleşti! 

Türkiye’den ve Dünya’dan birçok firmanın ilgi ile takip ettiği 4. Uluslararası Karayolları, Köprüler Ve Tüneller İhtisas Fuarı’na 150 firma katılım gösterdi. 1915 Çanakkale Köprüsü ve Otoyol Projesi ile mega projelerin son halinin sergilendiği fuar büyük ilgi ile karşılandı…

Türk mermer sektörü Dubai BIG 5 Fuarı'nda!

Bu yıl 5. kez düzenlenecek olan Middle East Stone Fuarı, Dubai BIG 5 çatısı altında gerçekleşecek. Türk mermer sektörü de son yılların en yüksek katılımıyla Dubai BIG 5 Fuarında yer alacak.

Türk yapı sektörü Project Qatar Fuarı’nda boy gösterecek!

Son yıllarda müteahhitlik sektörünün en canlı piyasalarından biri haline gelen Katar pazarına büyük önem veren Türk Yapı Malzemeleri Sektör Kurulu, Doha’da düzenlenecek olan Project Qatar Fuarı’na katılacak.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

Fuar İzmirde son durum ne Haberi

Fuar İzmirde son durum ne


İzmir, Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi için geriye sayıma başladı. Büyükşehir Belediyesi, 25 Mart tarihindeki açılışa hazırlanan Fuar İzmir’in giriş sokağını, Türkiye’nin dört bir yanından gelen mermerlerle donattı.

Türkiye’nin en büyük ve en nitelikli fuar kompleksi, 25 Mart’ta dünyanın en büyük mermer fuarlarından biriyle, Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı’yla birlikte kapılarını açmaya hazırlanırken, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da açılış hazırlıkları tüm hızıyla devam eden Fuar İzmir’i ziyaret ederek gelinen son durum hakkında bilgi aldı. Yoğun yağışlara rağmen çalışmalarını aralıksız devam ettiren şantiye ekibini kutlayan Başkan Kocaoğlu, “Sadece İzmir için değil, ülkemiz ve yakın coğrafya için çok önemli bir esere imza atıyorsunuz. Fuar İzmir’i kuran ekip olarak tarihe geçeceksiniz” diye konuştu.

Fuar Sokağı’na Türkiye mozaiği

Fuar İzmir’in en...