29 / 04 / 2024

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...



Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda (MIPIM) Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) öncülüğünde kurulan İstanbul çadırını da gezdi.

Nureddin Nebati den KDV açıklaması!

20 senedir tüm sektörlerde güveni ve istikrarı korumaya çalıştık

Anadolu Ajansı'nın aktardığına göre, Uluslararası yatırımcılardan gelen taleplerin niteliğinin ne olduğu ile ilgili soruya yanıt veren Bakan Nureddin Nebati, ülkemizin yabancı yatırımcıların ilgi ile karşıladığı bir ülke olduğunu dile getirerek, şöyle konuştu: "Bugün MIPIM ve yarın Londra temasları, yabancı yatırımcıların taleplerinin olduğunu gösteriyor. Bu talep, Türkiye'nin fonları ile bir cazibe merkezi haline gelmesinden kaynaklanıyor. Gayrimenkul fonlarına yabancıların ilgi gösterdiğini görüyoruz."

Bakan Nureddin Nebati, gelecek günlerde yabancı yatırımcıların projelerini daha net göreceklerini dile getirerek, son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

İşte Bakan Nureddin Nebati'nin KDV ile ilgili o açıklamaları...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön