17 / 05 / 2024

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Nureddin Nebati'den KDV açıklaması!

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Fransa'nın Cannes şehrinde gerçekleştirilen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı'nda son zamanlarda sık sık gündeme gelen KDV ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Nebati'nin o açıklamaları...



Yatırımcılar bu daveti hak ediyor

Bakan Nureddin Nebati, yatırımcıları İstanbul'a davet ettiği anımsatılarak, bir tarih olup olmadığının sorulması ile ilgili olarak şunları dile getirdi:  "Yatırımcılar daveti hak ediyor. Büyük bir ilgi gösterdiler. Dijital olarak projeleri burada aktarıyoruz ama bu projelerin yerinde görülmesi çok önemli. İkincisi henüz Türkiye ve İstanbul'a gelmemiş yatırımcının burayı görmesi gerekiyor. Bu organizasyonu yapanların çabası yetmiyor. Kamunun da destek vermesi gerekiyor. Türkiye şu anda cazibe merkezi haline gelmiş durumunda." 

Nureddin Nebati den KDV açıklaması!

KDV'nin sadeleştirilmesine yönelik çalışmalarımız sürüyor

Bakan Nureddin Nebati, KDV düzenlemesi ile ilgili olarak gelen soruya da şu yanıtı verdi: "KDV'nin sadeleştirilmesine yönelik çalışmalarımız devam ediyor. Gıda maddelerinde ilk adımı attık. Başta konut olmak üzere tüm alanlarda sadeleştirmeyi sağlayacak oranlarla ilgili çalışmalarımız hemen hemen tamamlandı. Cumhurbaşkanı'mıza arz ettikten sonra adım adım uygulayacağız." 

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön