27 / 04 / 2024

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.



Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından "Kentsel Dönüşümü Yönlendirmek" temasıyla düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) 2022, Fransa'nın Cannes şehrinde başladı. Fuar kapsamında açılan istanbul Çadırı'nda 3 kritik müjde veren GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Dünya Spor Şehri'nin alt yapı geliştirme safhasında proje geliştiricilerinin, müteahhitlerle çalışma yönünde ilk teması gerçekleşti açıklamasında bulundu.

MIAMI REALTORS İLE İŞBİRLİĞİ İMZASI ATILACAK

Kalyoncu, "Yatırım kahvaltısında tanıştığımız ve işbirliği kararı aldığımız üç konu var. Birincisi; 1903 senesinde İngiltere'de kurulmuş IOD yöneticisi ile görüştük. Mayıs ayında GYODER ve IOD uluslararası organizasyonu yapma kararı aldık. Ya online ya da Türkiye'de olacak, belki de hibrit olacak, onu çalışacağız. İkincisi; Miami gayrimenkul yatırımları üzerine ciddi bir deklarasyon imzalayacağız. Miami'nin de GYODER'i dediğimiz kuruluş 'Miami Realtors' ile iş birliği mutabakatı imzalayacağız. Üçüncüsü de, önümüzdeki 10 yıl içindeki en iddialı gayrimenkul projelerinden olan Dünya Spor Şehri'nin alt yapı geliştirme safhasında geliştiriciler, müteahhitlerle çalışma yönünde ilk adımını attığımız görüşmemiz oldu. Bunlar yeni fırsatlar. Şu an üç ülke ile görüşüyorlar. En büyük desteği hangi ülke verirse orada yapılacak, biz Türkiye'deki yetkililerle görüşmelerini tavsiye ettik." şeklinde konuştu.

 


Geri Dön