08 / 05 / 2024

cannes mipim 2022 fuarı

cannes mipim 2022 fuarı

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

Cannes'da açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde!

Dünyanın en prestijli şehircilik ve gayrimenkul fuarı MIPIM 2022 Fransa'nın kültür kenti Cannes'da başladı. MIPIM kapsamında açılan İstanbul Çadırı'ndan 3 önemli müjde çıktı. Açıklama GYODER Başkanı Mehmet Kalyoncu'dan geldi.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

GYODER MIPIM 2022 basın toplantısı 9 Mart'ta!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden GYODER, MIPIM 2022 toplantısını 9 Mart tarihinde gerçekleştirecek.

Tozkoparan kentsel dönüşüm projesinde teslimler başladı! 

Gayrimenkul Yatırımcıları Derneği (GYODER) ve ALKAŞ tarafından düzenlenen MIPIM 2022 toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Tozkoparan kentsel dönüşüm projesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Murat Kurum: 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladık!

MIPIM 2022 tanıtım toplantısında konuşan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 1,7 milyon konutun dönüşümünü tamamladıklarını söyledi.

Göbeklitepe’nin maketine Cannes’da büyük ilgi!

Hazırladığı mimari maketlerle dünya çapında ses getiren çalışmalara imza atan RJ Models, yapımı 1.600 saat süren Göbeklitepe’nin maketini Cannes’da gerçekleşen MIPIM Fuarı’nda ilk kez sergiledi. 

Gayrimenkul Cannes yolcusu!

Gayrimenkul sektörü temsilcileri 14-17 Mart tarihlerinde Fransa Cannes’da gerçekleşecek MIPIM fuarına katılarak Türkiye’de yatırım fırsatlarını anlatacak.

Mipim’de Türk Belediyeleri projelerini tanıttı!

Fransa’nın Cannes şehrindeki gayrimenkul fuarı Mipim’de Türk belediyeleri adeta şov yaptı. Balıkesir Belediyesi’nden Beyoğlu’na, Ordu Belediyesi’nden Kocaeli’ye kadar onlarca şehir etkinlikte boy gösterdi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı başladı!

Dünyanın en büyük gayrimenkul ve inşaat fuarlarından MIPIM, Fransa'nın Cannes şehrinde kapılarını açtı. Çağlar, İstanbul'un gelecek yıllarda en çok büyüyecek ilk 10 şehir arasında bulunduğunu söyledi.

Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor!

İstanbul görkemli maketi ile 4 gün MIPIM Fuarı'nda. İTO çadırında 21 bin gayrimenkul profesyonelini ağırlayacak.Cannes MIPIM 2016 Fuarı bugün başlıyor..

Cannes MIPIM 2016 Fuarı yarın başlıyor!

Bugün uçaklar dolusu gayrimenkul profesyonelimiz, Fransa'nın Cannes kentine uçuyor. 90 ülkeden 20 binden fazla profesyoneli bir araya getiren MIPIM fuarında Türkiye, geçen yıl olduğu gibi ağırlığını koymaya hazırlanıyor.

Antalya'nın projeleri Cannes'da görücüye çıkacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesince yapım maliyeti 3 milyar doları bulacağı tahmin edilen 5 proje, Fransa'nın Cannes kentinde düzenlenecek gayrimenkul fuarı MIPIM'de uluslararası yatırımcılarına anlatılacak.

Alkaş Grup, MIPIM'i Türkiye'ye getirecek!

15-18 Mart tarihleri arasında Fransa'nın Cannes kentinde gerçekleştirilecek MIPIM'e Türkiye'den katılım her geçen yıl artarken, fuarın ilerleyen yıllar içinde Türkiye'de yapılması öngörülüyor. İşte fuarın ayrıntıları...

cannes mipim 2022 fuarı Haberi

cannes mipim 2022 fuarı

Dünyanın önde gelen gayrimenkul fuarlarından "Kentsel Dönüşümü Yönlendirmek" temasıyla düzenlenen Uluslararası Gayrimenkul Fuarı (MIPIM) 2022, Fransa'nın Cannes şehrinde başladı. Fuar kapsamında açılan istanbul Çadırı'nda 3 kritik müjde veren GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu, Dünya Spor Şehri'nin alt yapı geliştirme safhasında proje geliştiricilerinin, müteahhitlerle çalışma yönünde ilk teması gerçekleşti açıklamasında bulundu.

MIAMI REALTORS İLE İŞBİRLİĞİ İMZASI ATILACAK

Kalyoncu, "Yatırım kahvaltısında tanıştığımız ve işbirliği kararı aldığımız üç konu var. Birincisi; 1903 senesinde İngiltere'de kurulmuş IOD yöneticisi ile görüştük. Mayıs ayında GYODER ve IOD uluslararası organizasyonu yapma kararı aldık. Ya online ya da Türkiye'de olacak, belki de hibrit olacak, onu çalışacağız. İkincisi; Miami gayrimenkul yatırımları üzerine ciddi bir deklarasyon imzalayacağız. Miami'nin de GYODER'i dediğimiz kuruluş 'Miami Realtors' ile iş birliği mutabakatı imzalayacağız. Üçüncüsü de, önümüzdeki 10 yıl...