25 / 07 / 2024

Fuar ve kongre turizmcileri

Fuar ve kongre turizmcileri

İzmir'de, Akdeniz çanağında düzenlenecek fuar, kongre ve etkinliklerle ilgili gerçekleştirilen etkinliğe, 19 ülkeden alıcı ve tedarikçiler katıldı. Etkinlik, İtalya ve Malta’dan sonra ilk defa İzmir’de düzenlendi.

Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi inşaatı hızlandı!

Akyurt'ta yapımı süren Başkent’in ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlaması planlanan Ankara Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızla sürüyor.

İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı 18 Haziran'da!

Dünyada ilk 5’te yer alan Yapı, İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 18-22 Haziran tarihleri arasında 42’nci kez kapılarını açacak.

Eskişehir Fuar ve Kongre merkezi 11 Aralık'ta açılıyor!

Eskişehir Ticaret Odası (ETO) Başkanı Metin Güler, "ETO TÜYAP Fuar Merkezi ve Vehbi Koç Kongre Merkezi'nin, 11 Aralık'ta hizmete açılacağını duyurdu...

Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaatı hızlandı!

Fuarcılık alanında ülkemiz ekonomisine önemli katkılar sağlaması planlanan Kayseri OSB himayesinde inşa edilen Kayseri Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde çalışmalar hızlandı.

Bitlis Tatvan Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası açılıyor!

Tatvan Belediyesi tarafından inşa edilen Fuar Sergi ve Kongre Merkezi binası vatandaşların hizmetine açılıyor.

Kayseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamam!

Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Tahir Nursaçan, Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi'nin inşaat alanında incelemelerde bulundu. Kasyseri Fuar ve Kongre Merkezi 2018'de tamamlanması planlanıyor.

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı!

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

Samsun 2. Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 7- 12 Mart'ta!

Samsun 2.Mobilya, İç Mimari, Halı, Aydınlatma, Dekorasyon ve Aksesuarları Fuarı, 7- 12 Mart 2017 tarihlerinde TÜYAP Samsun Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı Fuarı 8 Mart'ta kapılarını açıyor!

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı bu yıl TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 8-11 Mart 2017 tarihler arasında kapılarını açıyor. Fuar, sektör profesyonellerini aynı çatı altında buluşturacak.

Koç, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’ne sponsor oldu!

Koç Holding, Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi’nin kongre blokuna 5 milyon 900 bin TL ödeyerek sponsor oldu.

Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017 Fuarı 8-11 Mart'ta!

REED TÜYAP Fuarcılık tarafından bu yıl, 8-11 Mart 2017 tarihleri arasında, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde eş zamanlı gerçekleştirilecek Avrasya Pencere, Cam ve Kapı 2017, AR-GE ve inovasyon harikası ürünlerin sergileneceği bir platform olarak göze çarpıyor.

Trabzon Fuar ve Kongre Merkezi'nin ruhsatı alındı!

Trabzon’da Dünya Ticaret Merkezi arazisi üzerine Armada Grup tarafından inşa edilecek fuar ve kongre merkezi kompleksinin inşaat ruhsatı alındı.

Eskişehir Fuar ve Kongre Merkezi inşaatında son durum!

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, "Fuar ve kongre merkezinin başladığı yıl itibariyle 2018 yılı içerisinde toplam 200 milyon dolar, ortalama 700 milyon civarında Eskişehir ekonomisine katkı sağlayacağı ön görülmektedir" dedi.

Fuar ve kongre turizmcileri Haberi

Fuar ve kongre turizmcileri

Akdeniz çanağındaki fuar, kongre ve toplantı gibi etkinlikler konusunda uzmanlaşmış acentalar, turizm ofisleri ve oteller ile bu bölgede iş potansiyeli olan alıcıları bir araya getiren "The Market Workshop" adlı etkinlik, İtalya ve Malta’dan sonra ilk defa İzmir’de düzenlendi.


Bu yıl düzenlenmesi planlanan kongre ve toplantı organizasyonları için ikili görüşmelerin yapıldığı etkinliğe, Avustralya, ABD, Çin ve Hindistan'ın da aralarında bulunduğu 19 ülkeden 70 alıcı ile 30 tedarikçi katıldı.


İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, etkinliğin gala yemeğinde, turizmi çeşitlendirerek çekim merkezi ve Akdeniz’in önemli kültür merkezlerinden biri haline getirmeyi hedeflediklerini belirttiği İzmir'de, 80 yılı aşkın fuarcılık geleneği bulunduğunu anlattı.


Kocaoğlu, katılımcılara, fuar, kongre ve seminerlerini İzmir’de yapmaya davet etti.


Proje Koordinatörü Giancarlo Leporatti ise organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür ederek, "Türkiye, misafirperverliğiyle çok ünlü ama...