28 / 04 / 2024

fuarcılık hizmetleri

fuarcılık hizmetleri

Çeşitli firmaların katılım yapacağı ASANSÖR FUARI(26-29 MART) -İSTANBUL/TÜYAP) Efa Fuar Hizmetleri olarak kurumsal kimliğinize uygun stand projesi hazırlıyor.Efa Uluslararası değerli müşterilerine hizmet verecek.

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Traki Turizm Sağlık Hizmetleri Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özlem Balkan Manap tarafından kuruldu.

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Kuruldu!

Medoil İstanbul Sağlık Hizmetleri Anonim Şirketi Bağcılar’da 200.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdelazız Y A Gaderbuh tarafından kuruldu.

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Titaş İnşaat Turizm Tarım Sağlık Hizmetleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İhsan Taşçı tarafından kuruldu.

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Carepoint Uluslararası Sağlık Hizmetleri Turizm Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Bayram Aslantaş tarafından kuruldu.

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Rotam34 Gayrimenkul Ve Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Duygu Yaşar tarafından kuruldu.

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Alinto Sağlık Hizmetleri Turizm Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Oğuzhan Oğuz ve Tuğba Oğuz ortaklığında kuruldu.

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mac Realtors Emlak Danışmanlığı Aracılık Hizmetleri Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Allı Reza Sadeghı, Fereshteh Azızmohammadı ve Mac Master Group İnş. ortaklığında kuruldu.

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özkul Gayrimenkul İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Özkul tarafından kuruldu.

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medinvest Sağlık Hizmetleri İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 600.000,00 TL sermaye bedeli ile Chasan Mola Ali, Sinan Karaca ve Şeref Kamil Basmacıoğlu tarafından kuruldu.

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Susav Gayrimenkul Danışmanlık Ve Yayıncılık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Süleyman Savaş tarafından kuruldu.

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bukar Emlak İnşaat Oto Aracılık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Burak Karabuçak tarafından kuruldu.

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tülin Birant Gayrimenkul Aracılık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Tülin Birant tarafından kuruldu.

fuarcılık hizmetleri Haberi

fuarcılık hizmetleri

Efa Uluslararası Fuar Stand Hizmetleri fuarcılık sektöründeki  deneyimi ile siz değerli müşterilerine hizmet vermektedir. Deneyimli ve profosyonel ekibi ile sadece yurt içinde değil yurt dışında başta Almanya olmak üzere birçok Avrupa ülkesinde firmaların ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmet ve kaliteyi, mümkün olan en kısa zaman ve en ekonomik fiyatlarla sunmaktadır.


Bu doğrultuda fuarcılık sektöründe yer alan birçok hizmeti bünyesinde barındırmaktadır:


  * Fuar Danışmanlığı: Gelişen dünyada firmaların yaşadığı en büyük sıkıntılardan biri doğru fuar seçimidir. Bu noktada efa müşterilerine yurt içi ve yurt dışında katılabilecekleri en doğru ve kaliteli fuarları seçmelerinde çözümler sunar.


    * Fuar Stand Tasarım ve Uygulama: Müşterilerinin katıldıkları fuarlarda ihtiyaçlarına yönelik en uygun tasarımı en doğru fiyat ve kalitede sunarak, üretim, montaj ve demontajını sağlamak suretiyle komple...