20 / 05 / 2024

Fuat Çobanoğlu

Fuat Çobanoğlu

Ege Cansen: İstanbul halkı ve belediyesi, meselenin birinci şahsın hakkının korunarak çözüleceğine inanmaktadır ve çareyi de daha fazla para sarf edip daha fazla inşaatta görmektedir.

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cosa Plastik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Deniz Sağıroğlu ve Kani Emir Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Wall Cephe Sistemleri Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fuat Kulaberoğlu tarafından kuruldu.

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Central Homes Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı İnşaat Mühendislik San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 120 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Kamış, Mustafa Fettahoğlu ve Süleyman Çobanoğlu ortaklığında kuruldu.

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çoban Girişimcilik Ve Gayrimenkul Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Bakırköy’de  450 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Çobanoğlu, Coban Limited Şirketi tarafından kuruldu.

Dorpa Kapı Pazarlama Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

Dorpa Kapı Pazarlama Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli  Kerem Fuat Ceritoğlu  ve Şaner Bahşi tarafından kuruldu.

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ysf Temeloğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Yusuf Fuat Temeloğlu tarafından kuruldu.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Konut Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Kartal'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Çoban tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Çobanoğlu Kenet Çatı Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Çoban tarafından kuruldu.

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

A Çobanoğlu Yapı Endüstrisi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Arman Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çoban tarafından kuruldu.

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Şevketoğlu Gıda İnşaat Nakliyat Dış Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Çatalca'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Fuat Muçu tarafından kuruldu.

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkan Enerji Petrol Madencilik İnşaat Gıda Ve Savunma Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meral Çobanoğlu tarafından kuruldu.

Fuat Çobanoğlu Haberi

Fuat Çobanoğlu

1967 yılında Milliyet Gazetesi’nin “Düşünenlerin Düşünceleri” köşesinde iki makalem yayımlanmaya layık bulundu. Birinin adı “İmar Vahşeti” diğerininki “Trafik Vahşeti” idi. Çünkü bunların bir bütün olduğunu idrak etmiştim. Şimdi yıl 2013 aynı şeyler gündemde.  


MEDENİYET VE VAHŞET 


Önce niçin İstanbul’un trafik ve imar düzeni için “vahşet” gibi çok ağır bir nitelendirme yaptığımı açıklayım. Hocam Fuat Çobanoğlu’nun emsalsiz tanımıyla “Medeniyet, üçüncü şahısların hakkına saygıdır”. Medeni birey, kendisini tanımayan ve kendisinin tanımadığı kişilerin hakkına saygı gösterir. Vahşet ise, birinci tekil şahsın, kendinden ve kendisinin uzantısı olan yavrusundan başka kimsenin hakkına saygı göstermemesidir. TV’de “Nat Geo Wild” kanalını izleyenler “vahşi yaşamın” ne olduğunu çok iyi öğrendiler. Bir de “yarı-medeni” hayat tarzı vardır. Bu düzende bireyler, kendileri ilaveten aile, akraba ve dostları için üçüncü şahısların...