04 / 05 / 2024

Fuat Taşkıranoğlu kim

Fuat Taşkıranoğlu kim

Mimar Fuat Taşkıranoğlu kimdir? Mimar Fuat Taşkıranoğlu bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Fuat Taşkıranoğlu, BFTA Mimarlık'ı ne zaman ve nasıl kurdu? İşte Mimar Fuat Taşkıranoğlu..

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Taşcıoğlu Teknik Yapı Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Taşçıoğlu tarafından kuruldu.

Uzunköprü'deki tarihi taş köprünün restorasyonu TBMM'de!

Edirne'nin Uzunköprü ilçesindeki tarihi taş köprünün restorasyon çalışmalarının ne zaman biteceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Gaytancıoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Zemin İnşaat Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Köroğlu ve Mehmet Ali Köroğlu ortaklığında kuruldu. 

TOKİ'den İTÜ Taşkışla'ya modern amfi! 

Taşkışla yerleşkesinde TOKİ, Özyazıcı İnşaat ve Mİ'MAR Mimarlık'ın desteğiyle renovasyonu tamamlanan 126 no'lu amfi yeniden kullanıma açıldı...

Taşkın riskleri asgari düzeye indirilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Türkiye'nin taşkın kontrolü ve yönetiminde AB standartlarına ulaşmaya başladığını belirterek, "Bundan sonra taşkınların yönetiminde kriz yönetimi yerine risk yönetimine geçiyoruz. Böylece taşkın zararlarını asgari düzeye düşürmeyi hedefliyoruz." dedi.

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çıkrıkçıoğlu Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Can tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Ağustos'ta Arnavutköy'de kuruldu.

Kılavuzoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılavuzoğlu İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeynel Kılavuzoğlu tarafından 100 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Ümraniye, Şerifali Mahallesi, Kızkalesi Sokak 'ta kuruldu.

Bolu Köroğlu Dağı'nın imar planları hazırlanıyor!

BOLU`da, geçen yıl 22 Ağustos`ta, `Köroğlu Dağı Kültür ve Turizm Koruma ve Gelişim Bölgesi` ilan edilerek turizm yapılaşmasına açılan 51 bin hektarlık yeşil alanla ilgili imar planlarını hazırlama sürecinin devam ettiği açıklandı.

Köroğlu Grup İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Köroğlu Grup İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Muhammet Doğuş Köroğlu tarafından 200 bin TL sermaye ile 4 Aralık'ta Kartal, Cevizli Mahallesi, Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda sona gelindi!

Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında tapliye beton atılmasının ardından otoparkın mekanik, elektrik işleri, üst yalıtım, dolgu ve çevre düzenleme işlemlerinin ardından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı kısa sürede tamamlanacak.

Konya Doğanhisar Taşkın Koruma Tesisi tamamlandı!

Mustafa Uzun, Bölge Müdür Yardımcısı M. Muhittin Özyalvaç ve ilgili personel, geçici kabul aşamasına gelinen Doğanhisar İlyaslar Göleti ve Sulaması ile yapımı tamamlanan Doğanhisar İlçe Merkez 2. Kısım Taşkın Koruma Tesisi’nde incelemelerde bulundu.

Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu Trabzon projelerini anlattı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Uzunsokak’ta vatandaşlarla görüştü. Uzunsokak’ı arşınlayarak hemşehrileri ile dertleşen Başkan Gümrükçüoğlu, Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmaları hakkında vatandaşları bilgilendirdi.

TOKİ Taşköprü'de emeklilere 300 konut yapacak!

Taşköprü İşçi Emeklileri Derneği'nin girişimleri sonucu Toplu Konut İdaresi ile yapılan görüşmeler neticesinde ilçede bulunan emeklilere yönelik 300 daire bulunan toplu konut yapılacağı öğrenildi.

Fuat Taşkıranoğlu kim Haberi

Fuat Taşkıranoğlu kim

Fuat Taşkıranoğlu kimdir?

Fuat Taşkıranoğlu, 1977 İstanbul doğumlu. Kabataş Erkek Lisesi 'nden sonra İTÜ Mimarlık Fakültesi'nde Lisans eğitimini tamamladı. 


Yüksek lisans eğitimini YTÜ Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Ortamında Tasarım kürsüsünde tamamladı. Çeşitli mimarlık ofislerinde çalıştıktan sonra BFTA Mimarlık'ı kurdu.


BFTA Mimarlık..

"BFTA, 2007 'de kurulduğundan beri yurt içi ve yurt dışında çeşitli ölçeklerde konut, ofis, karma kullanımlı bina, endüstriyel yapı, otel projeleri üretmektedir.


Ofis, mimari tasarım sürecinde avan proje aşamasından itibaren, bina programı, maliyet, nitelikli görsel algı, ilgili yönetmelikler, enerji performansına yönelik tasarım anlayışı, yapılı/doğal çevreye uyum gibi kriterlerle doğru tasarım kararlarını hızlı uygulama projesi haline getirir. Özellikle büyük hacimli konut projelerinde elde ettiği planlama stratejisi, yerleşim kararları, büyük ve küçük ölçekte isabetli tasarım kararları alma deneyimini değerlendirmektedir.


Stüdyo tipi çalışma ortamında, projeler, kentten-binaya insanın değdiği...