02 / 05 / 2024

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda sona gelindi!

Taşköprü Cumhuriyet Meydanı'nda sona gelindi!

Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında tapliye beton atılmasının ardından otoparkın mekanik, elektrik işleri, üst yalıtım, dolgu ve çevre düzenleme işlemlerinin ardından Taşköprü Cumhuriyet Meydanı kısa sürede tamamlanacak.




Taşköprü Belediyesi’nin KUZKA destekli olarak yapımına geçtiğimiz aylarda başladığı Cumhuriyet Meydanı Düzenlemesi ve Yer Altı Otoparkı Projesi’nde sona geliniyor.

Hızlı bir şekilde devam eden çalışmalar kapsamında tapliye beton atılmasının ardından otoparkın mekanik, elektrik işleri, üst yalıtım, dolgu ve çevre düzenleme işlemlerinin ardından proje kısa sürede tamamlanacak.

Beton atma işlemleri dahil çalışmaları yakından takip eden Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, ilçenin turistik açıdan gelişimi ve halkımızın yaşamsal alanda rahatı için büyük önem arz eden projenin hızlı bir şekilde devam ettiğini ve bundan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Taşköprü’nün geleceğinde kalıcı eserlerden biri olarak bu projenin önemine değinen Arslan, ilçede gelecekte daha da büyük sorun haline gelecek olan otopark sorununun 80 araçlık yeraltı otoparkıyla büyük ölçüde giderileceğini kaydetti.

Arslan ayrıca proje ile eş zamanlı olarak Atatürk Anıtı’nın da yenileceğini ve çalışmaların devam ettiğini vurguladı.



Taşköprü Belediyesi


Geri Dön