29 / 04 / 2024

Fuaye Çarşı kiralık dükkan

Fuaye Çarşı kiralık dükkan

Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek...

Ali Mahir Başarır'dan emekli zammı tepkisi: 10 bin TL'ye kiralık ev var mı? 

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan, emekli maaşlarına yapılan ek zammı açıkladı. CHP Grup Başkan Vekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, "10 bin TL'ye kiralık ev var mı?" diyerek, en düşük emekli maaşının 10 bin TL olmasına tepki gösterdi. İşte ayrıntılar...

Kiracılar dikkat! Kiralık ev ararken nelere dikkat etmeliyiz...

Kiralık ev aramak, hem heyecan verici hem de zorlu bir süreç. Bu zorlu süreci başarılı ve verimli bir şekilde yönetmek için doğru stratejileri ve ipuçlarını bilmek önemli bir detaydır. İşte ev ararken  nelere dikkat etmeliyiz haberin ayrıntıları...

O ilde kiralık konut fiyatları resmen uçtu! 1 yılda üçe katlandı! Herkes kiralık ev arıyor...

Antalya, kiralık konut fiyatlarındaki artışta zam şampiyonu olurken, Trabzon ise Antalya'dan sonra kiraların en çok zamlandığı ikinci şehir oldu. Peki Trabzon'da konut fiyatları neden yükseliyor?  İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 100 binden fazla kişi kiralık ev arayışında!

İstanbul'da yükselen kira fiyatları gündemdeki yerini korumaya devam ediyor. Kent genelinde 100 binden fazla kiralık ev arıyor. Mega kentte semt seçmek lüks haline haline geldi. 

Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık bahçeli ev arıyor!

Yönetmen Onur Ünlü’yle aşk yaşayan Hazar Ergüçlü, Zekeriyaköy’den kiralık ev bakıyor. “20 bin lira bütçemi aşar” diyen Ergüçlü, emlakçılardan haber bekliyor.

Berkay Akatlar'da kiralık villa arıyor!

Popçu Berkay, önceki gün Akatlar'da görüntülendi. Akatlar sokaklarında kiralık villaları gezen ünlü şarkıcı, "Şirket açıyorum onun için güzel bir yer arıyorum" diye konuştu.

Bakanlığın kiralık olarak kullandığı binalar meclis gündeminde!

2018-2019 yıllarında Bakanlığın kiralık olarak kullandığı araç ve binalar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Yaşar, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ozan Doğulu Arnavutköy’de kiralık ev arıyor!

Ece Yosmaoğlu ile 11 yıllık evliliğini Kübra Hera Aslan uğruna bitirdiği konuşulan Ozan Doğulu evlilik planları yapıyor. Çift, Arnavutköy’deki kiralık evleri gezdi.

Merve Boluğur Bebek'te kiralık ev arıyor!

Önceki gün Bebek'te görüntülenen oyuncu Merve Boluğur'un kiralık ev arayışına girdiği öğrenildi. Emlakçı emlakçı gezen Boloğur, denize sıfır konumda bir ev arıyor.

Kapalıçarşı kiralık dükkanla doldu!

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, turizmin merkezi haline gelen Kapalıçarşı'da incelemelerde bulundu. Tekin, esnafların kepenk kapattığını, kiralık ilanların arttığını söyledi.

Hande Ataizi Nişantaşı'nda kiralık dükkan arıyor!

Kanal D’nin merakla izlenen 4 Kadın Zamanı’nın sunucularından olan Hande Ataizi, ticarete adım atıyor. Sunucunun, şu sıralar Nişantaşı civarında kiralık dükkan aradığı iddia edildi.

Demet Akalın kiralık ev arıyor!

Önceki gün Ulus’ta bir siteden çıkarken görüntülenen ünlü şarkıcı Demet Akalın “Kiralık ev arıyorum, boş daireleri geziyorum” dedi.

Nurgül Tokgöz, Tekirdağ'da 80 kedisiyle kiralık ev arıyor!

Tekirdağ’da 80 kediyle birlikte yaşayan 52 yaşındaki Nurgül Tokgöz, kaldığı evden ayrılmak zorunda kalınca kedileriyle yaşayabileceği kiralık ev aramaya başladı.

Fuaye Çarşı kiralık dükkan Haberi

Fuaye Çarşı kiralık dükkan

FUAYE Süreyyapaşa, Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz projelerinin ticari birimlerini oluşturan Fuaye Çarşı satışa çıktı. 


Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek. İçerisinde otoparkında yer aldığı Fuaye Çarşı için tekliflerin 10 gün içerisinde verilmesi gerekiyor. Fuaye projeleri, Kiptaş ve Yılmaz İnşaat imzası taşıyor. 


Habertürk...