29 / 04 / 2024

Fuaye Çarşı satışları ne zaman

Fuaye Çarşı satışları ne zaman

Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek...

14 Mayıs öncesi vatandaşlar altına hücum etti! Satışlar ikiye katlandı!

14 Mayıs’ta yapılacak seçim öncesi piyasada artan belirsizlik yatırımcıların güvenli liman olan ilgisini artırınca altın fiyatlarında yaşanan artışın hızlandığı öğrenildi. Altın ziynet ve gram altın satışları iki katına çıkan Kapalıçarşı’da hareketli günler yaşanıyor.

İzmir’de konut satışlarını artırmak için neler yapılmalı?

Egenin incisi İzmir’de sıfır ve ikinci el konut satışlarında sert düşüşler sürüyor. İzmir’deki inşaat firmaları konut satışlarındaki durgunluğa karşı yeni çözümler arıyor.

Konut satışlarının geleceği tasarımdan geçiyor!

Gönye Tasarım, sunduğu deneyim ile fark yaratırken marka imajını yansıtan mekanları başarıya dönüştürmenin tasarım vizyonu ile mümkün olduğuna işaret ediyor ve satışların etkilenmesinde önemli rol oynuyor.

Uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor kırıldı!

Bankalar tarafından sunulan uygun kredi imkanlarıyla konut satışlarında rekor seviyeye ulaşıldığını söyleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Türkiye yeni bir başarı hikayesi yazacaktır" dedi.

Konut satışlarının açığı 3 ayda kapanır!

Altan Elmas, 2 yıllık sıkıntılı dönemin ardından konut piyasasında işlerin yoluna girdiğini ifade etti. “Satışlar son 4-5 yılda hiç olmadığı kadar iyi gidiyor” diyen Elmas, “Temmuz, Ağustos da Haziran gibi geçerse, Sur Yapı olarak bu yaz 1000 konutu aşarız” diye konuştu.

Son üç yılda yabancılara yapılan gayrimenkul satışları TBMM'de!

Son üç yılda yabancılara yapılan konut ve arsa satışları meclis gündemine taşındı. CHP'li Arı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Karmod konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı!

Karmod, konut satışlarında yüzde 98 müşteri memnuniyeti sağladı, Hazır konut sektöründe yakalanan bu başarının, müşteri memnuniyeti adına yapılan çalışmaların sonucu olduğu belirtildi

Konut satışları bu yıl da rekor kırar!

Gayrimenkul sektörünün ekonomik şartlara rağmen başarılı bir tablo çizdiğini ifade eden Emlak Konut Genel Müdürü Hakan Gedikli, “Konut satışları bu yıl da rekor kırar” dedi. 

Konut satışları sonbaharda ivme kazanır!

Adana Emlakçılar Odası Başkanı Rabia Ülkü Uçar, konut sektörünün yatırım araçlarına göre şuan sıkıntılı günler yaşadığını ancak seçimlerden sonra bu belirsizliği atlatacağını ve konut satışlarının sonbaharda artışa geçerek ivme kazanacağını dile getirdi. 

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Eylül'e kaldı!

Avrupa Konutları Başakşehir ve Avrupa Konutları Yamanevler projelerinin satışlarına devam eden Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesini Eylül ayında satışa çıkarmayı planlıyor.

Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışta!

Expo Turkey by Qatar Fuarı’na katılım gösteren Artaş İnşaat, Avrupa Konutları Arıcılar projesi Mart’ta satışa çıkaracağını duyurdu..

Terrace Lotus Çarşı satışta! 637 bin TL'ye!

İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt'ta E-5 Karayolu üzerinde hayata geçirilen Terrace Lotus Çarşı'da satışlar başladı..

EPP Kağıthane Arıcılar ihalesi iptal edildi!

EPP, İstanbul Kağıthane Arıcılar Mahallesi arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi ihalesi iptal edildi.

Fuaye Çarşı satışları ne zaman Haberi

Fuaye Çarşı satışları ne zaman

FUAYE Süreyyapaşa, Fuaye Deniz ve Fuaye Turkuaz projelerinin ticari birimlerini oluşturan Fuaye Çarşı satışa çıktı. 


Toplam 55 ticari birimin yer aldığı Fuaye Çarşı'da doluluk oranı yüzde 76. Toplam 4 bin 594 metrekare alana sahip olan Fuaye Çarşı için teklifler kapalı zarf usulüyle verilecek. İçerisinde otoparkında yer aldığı Fuaye Çarşı için tekliflerin 10 gün içerisinde verilmesi gerekiyor. Fuaye projeleri, Kiptaş ve Yılmaz İnşaat imzası taşıyor. 


Habertürk...