03 / 05 / 2024

Fuga Mobilya hindistan mağazası

Fuga Mobilya hindistan mağazası

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Türk mobilya aksesuarı firması Hindistan yatırımları için düğmeye bastı!

Türkiye'nin önde gelen mobilya aksesuar üreticileri arasında yer alan Samet, yurt dışındaki ilk üretim tesisini Hindistan'da kurmak için düğmeye bastı.

IKEA Hindistan'da 24 mağaza açacak!

Mobilya devi IKEA Hindistan pazarına girmeye hazırlanıyor. Bir yıl içerisinde Hindistanda ilk mağazasını açacak olan IKEA önümüzdeki yıllarda mağaza sayısını 24'e çıkarmayı hedefliyor.

Türk mobilyacılar Hindistan'da mağaza atağına kalktı!

Son 10 yılda mobilya ithalatı 160 milyon dolardan 1.1 milyar dolara sıçrayan Hindistan, Türk mobilya üreticilerinin de gözdesi oldu.

Türk mobilyası Hindistan pazarında!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Türkiye mobilyası, Hindistan pazarını 12'den vurdu!

İstanbul Mobilya Kağıt ve Orman Ürünleri İhracatçıları Birliği, bu yıl Hindistan’ın önemli ticaret merkezi Mumbai’de düzenlenen ‘Index International Interiors and Design Event’e damgasını vurdu.

Mobilya sektörü rotasını Hindistan’a çevirdi!

Türkiye mobilya sektörü, ihracat pazarlarını araştırmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Çin’e çıkarma yapan mobilya sektörü temsilcileri, şimdi de dünyanın en önemli mobilya fuarlarından birine katılmak üzere Hindistan’a gidiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni Leon berjer serisi!

Modern mobilyalara değer kazandıran Fuga Mobilya, Leon berjeriyle evlere renkli detaylar katıyor. Turuncu rengiyle sonbaharın hüzünlü havasını enerjiyle değiştiren Fuga Mobilya, Leon berjer ile evinde konforunu yaşamak isteyenlere hitap ediyor.

Fuga Mobilya Hindistan mağazasıyla satış ağını genişletiyor!

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor.

Fuga Mobilya'dan yeni evleneceklere yaz kampanyası!

Fuga Mobilya, bilgisayar üzerinde, evin 3 boyutlu çiziminin yapılmasıyla gerçekleşen bu hizmet ile kişiye özel istekler dikkate alınarak, gelin ve damat adaylarına yol gösteriliyor.

Fuga Mobilya'dan Josephine koltuk konsepti!

Geçmişi Kleopatra’dan günümüze kadar uzanan josephine koltuklar, modern çağda Fuga Mobilya dokunuşuyla evlerinize konuk oluyor. Fuga Mobilya kendi estetik ve çağdaş anlayışıyla josephine koltuğu yeniden yorumlayarak, Elips Josephine’i yarattı.

Fuga Mobilya yeni Diamond koleksiyonunu satışa çıkardı!

Fuga Mobilya; en yeni modelleri ile düğün sezonuna düşsel ve iddialı bir giriş yapıyor. Diamond Yemek ve Yatak Odası koleksiyonlarını görücüye çıkaran Fuga Mobilya, evlenen ve yeni evlenecek çiftler için en özel seçenekleri sunuyor.

Çilek Mobilya Hindistan'daki mağaza sayısını 10'a çıkardı!

Tematik ürünleriyle Türkiye’nin ilk bebek, çocuk ve genç odası markası Çilek, uluslararası pazarda da büyümesini sürdürüyor. Hindistanlı miniklerin beğenisini kazanan Çilek, gördüğü yoğun ilgi karşısında Hindistan’daki mağaza sayısını 10’a çıkardı.

Fuga Mobilya'dan endüstriyel stil mobilya tasarımları!

‘’Yaşam alanları yaratır’’ mottosuyla öne çıkan Fuga Mobilya, Loft Koleksiyonu ile endüstriyel stili şehre taşıyor. Loft koleksiyonunda kullanılan ceviz masif ahşap ve eskitme bakır dokunuşlar ferah, basit ve sade mekanlar yaratmanız için ideal.

Fuga Mobilya hindistan mağazası Haberi

Fuga Mobilya hindistan mağazası

Mobilyada modern, fonksiyonel ve inovatif ürünleriyle 1991 yılından bu yana sektörde yer alan Fuga Mobilya, yıllık yirmi bin adede ulaşan yüksek üretim kapasitesiyle dikkatleri üzerine çekiyor. Her yıl üretimini yüzde 30 oranında artırma hedefleriyle öne çıkan Fuga; 24. yılında marka değeri ve özgün tasarımlarıyla, modern hayatın mobilyalardaki temsilcisi oluyor.


Fuga Mobilya Genel Müdürü Oğuzhan Erkutun, üretiminin yüzde 75’ini iç piyasa, % 25’ini ise dış piyasaya yönlendirdiklerini belirtiyor. Hedef kitleye doğru kanallardan, yüksek ürün kalitesiyle ulaşan marka üretim kapasitesiyle ihracat başarılarına yenilerini eklemeyi amaçlıyor. 2014 yılında 3.000.000 TL’nin üzerinde bir ihracat gerçekleştiren Fuga Mobilya 2015’te bu rakamı %50 artırmayı hedefliyor.

Yüzyılın sanatçıları Gaudi, Bach, Dali gibi dehalardan ilham alan tasarımları ve Avrupa standartlarındaki üretimleriyle farklılaşan marka, 10.000 m2 alana kurulan İstanbul’daki fabrikasıyla,...