17 / 05 / 2024

Funda Acar kim

Funda Acar kim

Funda Acar, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 10. sırada yer alıyor. Peki, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürü Funda Acar kimdir?

Aclan Acar kimdir?

Doğuş Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmakta olan Aclan Acar kimdir? Aclan Acar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar'ın fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor!

Emsan, Tasarımcı Sevil Acar tarafından tasarlanan yeni kahve fincanlarını kahve tiryakilerine sunuyor.Emsan kahve fincanları; kahvelerini klasik, geleneksel ve modern tarzda fincandan içmeyi sevenleri fethedecek.

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü Hulusi Acar oldu. Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Acar, 1 Ağustos itibarıyla Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başladı.

Kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Kentsel dönüşümden yararlanmak isteyen maliklerin; yıkılacak yapılar için öncelikle risk tespiti raporunu alması gerekiyor. Tespit, Bakanlıkça lisanslandırılan kuruluşlar tarafından yapılıyor. Peki, kentsel dönüşüm risk raporu ücretini kim öder?

Hulusi Acar Doğtaş ve Kelebek Mobilya’nın yeni genel müdürü oldu!

Turkcell Bireysel Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı görevinden ayrılan Hulusi Acar, Ağustos ayı itibariyle Doğtaş ve Kelebek Genel Müdürü olarak görevine başlıyor. Acar, evli ve iki çocuk babası...

Ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Konut kredisi kullanarak ev sahibi olmak istiyorsanız öncelikli şartınız ekspertiz raporu almanız oluyor. Ekspertiz raporunda gayrimenkulün açık adresi gayrimenkulün lokasyonu, Peki, ekspertiz raporunu kim hazırlar?

Zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin ve temel etütlerinin, uygun ve standart bir metotla yapılabilmesi için zemin etüdü çalışmalarının yapılması ve zemin etüdü raporunun alınması gerekiyor. Peki, zemin etüd raporunu kim onaylar?

Zemin etüdünü kim yapar?

Yer altı tabakalarının durum, konum, jeolojik yapı türü, derinlik, kalınlık, yoğunluk, elektrik özdirencinin deprem karşısında göstereceği tepkiyi tespit etmek amacıyla zemin etüdü çalışmaları yapılıyor. Peki, Zemin etüdünü kim yapar?

Site duyurusunu kim yapar?

Genel kurul toplantıları dışındaki zamanlarda da site yönetimi bazı hatırlatmalar yapabiliyor. Site duyuruları site ilan panosuna asılıyor. Bu duyurular anagayrimenkul ve aidat ödemeleri ile ilgili olabiliyor. Peki, site duyurusunu kim yapar?

Nazım imar planlarını kim onaylar?

1/2000 veya 1/5000 ölçekte düzenlenen ve detaylı bir raporla açıklanan ve rapor ile bir bütün olarak hazırlanan plana nazım imar planı deniyor. Peki, Nazım imar planını kim onaylar?

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Funda Acar kim Haberi

Funda Acar kim

Funda Acar kimdir?

Funda Acar, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürüdür. Daha üniversiteden mezun olmadan aile şirketlerinde çalışmaya başlayan Bilgililer’den olan Funda Acar 2002 İşletme mezunu.


Her işletme öğrencisinin yapması gereken şekilde okulda aldığı teorik eğitimin iş hayatına yansımlarını bizzat tecrübe etme imkanı bulan Funda Acar'ın genel müdürü olduğu Topluluğun ana faaliyet alanı inşaat sektörüdür. 


Özellikle üst gelir grubuna hitap eden en önemli gayrimenkul yatırım şirketlerinde işlerin her kademede nasıl yürüdüğünü öğrenen Funda, işin dışında da kendisini gelecekteki görevine hazırlayacak etkinliklere katılır. Kişisel gelişimini belirli bir seviyenin üzerine çıkarmak için eğitim ve seminerleri takip eder. 


Özellikle satın alma ve pazarlama konularına ağırlık veren Funda Acar vitae.gen.tr haberine göre; kendi tabiriyle geleceğe yönelik bilgi yatırımları yapmaya çalışır. Zira genç yaşta böylesine büyük bir...