30 / 04 / 2024

Funda Acar kimdir?

Funda Acar kimdir?

Funda Acar, 2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 10. sırada yer alıyor. Peki, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürü Funda Acar kimdir?



Funda Acar kimdir?

Funda Acar, Acarlar Şirketler Topluluğu İkinci Kuşak Genel Müdürüdür. Daha üniversiteden mezun olmadan aile şirketlerinde çalışmaya başlayan Bilgililer’den olan Funda Acar 2002 İşletme mezunu.


Her işletme öğrencisinin yapması gereken şekilde okulda aldığı teorik eğitimin iş hayatına yansımlarını bizzat tecrübe etme imkanı bulan Funda Acar'ın genel müdürü olduğu Topluluğun ana faaliyet alanı inşaat sektörüdür. 


Özellikle üst gelir grubuna hitap eden en önemli gayrimenkul yatırım şirketlerinde işlerin her kademede nasıl yürüdüğünü öğrenen Funda, işin dışında da kendisini gelecekteki görevine hazırlayacak etkinliklere katılır. Kişisel gelişimini belirli bir seviyenin üzerine çıkarmak için eğitim ve seminerleri takip eder. 


Özellikle satın alma ve pazarlama konularına ağırlık veren Funda Acar vitae.gen.tr haberine göre; kendi tabiriyle geleceğe yönelik bilgi yatırımları yapmaya çalışır. Zira genç yaşta böylesine büyük bir toplulukta yöneticilik yapmaya başladığında bu tür çalışmalara vakti kalmayacağının daha o zamandan bilincindedir. Okulunu bitirip zamanının tamamını işe ayırmaya başladığında ise aldığı eğitimin kendisine kazandırdıklarını daha fazla farketmeye başlar. 


İşletme bölümünde aldığı tüm derslerden kullanılabilir bilgiler edindiğini söyleyen Acar, özellikle güncel işletme, ekonomi ve pazarlama derslerinde öğrendiklerinin çok faydasını görür. Öğrencilik döneminde yaptığı uygulamalı çalışmalar, aldığı eğitimler ve topluluk şirketlerinde edindiği deneyimler bugünkü vizyonunun oluşmasında ve bulunduğu konuma gelmesinde temel teşkil ederler.




Geri Dön