09 / 05 / 2024

Funda Barlık

Funda Barlık

Nisans Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Esra Uysal, Funda Barlık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta Şişli, İnönü Mahallesi, Cumhuriyet Caddesi'nde kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ve Funda Özkök ortaklığında kuruldu.

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Nanorc Arge Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Avcılar’da 50.000,00 TL sermaye bedeli ile Yeşim Müge Şahin ile Funda Özkök ortaklığı ile kuruldu.

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Dönüşüm İstanbul Kentsel Dönüşüm İnşaat Mimarlık Ve Yatırım Danışmanlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif İkra Sadak, İnanç Mert Tandoğan ve Zuhal Funda Tandoğan ortaklığında kuruldu.

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Techno Mac Enerji Mühendislik Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Özen tarafından kuruldu.

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Nexus Tr Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Asuman Balcıoğlu ve Funda Vurucu ortaklığında kuruldu.

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2a Mimarlık Restorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Funda Kuzay ve Zafer Kuzay ortaklığında kuruldu.

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pro Emlakçılık Danışmanlık Oto Alım Satım Kiralama Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Sarıyer’de 50 bin TL sermaye bedeli ile  Funda Naçar tarafından kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

Alaçam1 Metal İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alaçam1 Metal İnşaat Elektrik Kimya Otomotiv Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Hayri Barlık tarafından kuruldu.

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İznik Gayrimenkul Turizm Tarım Hayvancılık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yıldırım ve Funda Somyürek Berbero ortaklığında kurulu. 

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ervüs Yapı İnşaat Dekorasyon Emlakçılık Gayrimenkul Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Funda Ervüs ve Erdoğan Ervüs ortaklığında kuruldu. 

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda 2. pistin yüzde 28'i tamam!

Funda Ocak, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda devam eden ikinci pist inşaatının yüzde 28'inin tamamlandığını açıkladı. 

GD Danışmanlık şirketi kuruldu!

GD Danışmanlık şirketi 15 mart 2017 de Funda Özergüven tarafından kurulmuştur.

Funda Barlık Haberi

Funda Barlık

Nisans Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Esra Uysal, Funda Barlık tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 14 Ocak'ta kuruldu. 


Nisans Turizm Gayrimenkul Otomotiv Ticaret Limited Şirketi iş konusu; a-) Yurtiçinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütme, Özel resmi kurum ve kuruluşlarla anlaşmalar yaparak bu kuruluşlardan personeline, otellerde konaklayan yerli ve yabancı şahıslara her türlü eğitim ve ilk yardım eğitimini, sağlık hizmetlerini vermek, konusu ile ilgili danışmanlık yapmak ve organizasyonlar düzenlemek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak.  Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi...