19 / 05 / 2024

funda olgun

funda olgun

Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine başladı.

Funda Tarman Tacir kimdir? Atakule GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Funda Tarman Tacir üniversite eğitimini hangi okullarda aldı? Hangi şirkette çalışıyor? Atakule GYO'da ne iş yapıyor? İşte Funda Tarman Tacir'in biyografisi...

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Olgun Jeotermal Sondaj Enerji Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Avni Kutlu tarafından kuruldu. 

Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir Kimdir?

Funda Tacir kimdir? Funda Tacir’in mesleği nedir? Funda Tacir nereden mezundur? İşte detaylar!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eren Olgun İnşaat Mühendislik Proje Danışmanlık Yapı Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Eren Olgun ve Serkan Açıkgöz ortaklığında kuruldu.

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smo İnşaatemlak Turizm Rent A Car Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Funda Hamed ve Salman Rashid M Almasharı ortaklığında kuruldu.

İska Dönüşüm Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi kuruldu!

İska Dönüşüm Yapı Laboratuvarı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Funda Cengiz ve Nazlı Acar ortaklığında kuruldu.

Rical Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Rical Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile Funda Yılmaz tarafından kuruldu.

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

World Emlak Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Funda Karadağ tarafından açıldı. 

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Pastel Taşımacılık Seyahat Turizm Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Olgun tarafından kuruldu. 

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgül Agrega İnşaat ve Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketibugün Sultangazi'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Dilek Akgül Olgun, Kadir Dalbay ve Mehmet Akgül tarafından kuruldu.

Murat Kurum: Önceliğimiz doğayı ve tarihi korumak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Uşak temasları kapsamında Vali Funda Kocabıyık'ı ziyaret etti. Kurum, kentteki yatırım ve projeler hakkında bilgi aldı. 

Necen Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Necen Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şeref Olgun tarafından kuruldu.

Volkswagen'in yeni üretim tesisi için Torbalı önerisi!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yeni üretim tesisi için Türkiye’yi seçti. TTO Başkanı Abdulvahap Olgun, “Yeni tesis için Türkiye’de en doğru yer Torbalı’dır” diye konuştu.

funda olgun Haberi

funda olgun


Konya’nın en modern ve uluslararası standarttaki tek alışveriş merkezi olan Kentplaza’nın AVM Müdürü Funda Olgun oldu. Yönetim hizmetleri Avm Mfi Partners tarafından yürütülen Kentplaza’nın yeni AVM Müdürü Funda Olgun Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden mezun. Olgun, üniversite eğitiminin ardından da yine Selçuk Üniversitesi’nde Halkla İlişkiler Yüksek Lisansını tamamladı.


İş yaşamına Konya Life Dergisi’nde Editör olarak başlayan Funda Olgun daha sonra sırasıyla Tesco Kipa Salihli AVM Müdürü ve Tesco Kipa Ege Bölge Müdürü olarak görev yaptı. Olgun, 2014 Ocak ayı itibarıyla Kentplaza AVM Müdürü olarak yeni görevine...