23 / 07 / 2024

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Karaman imzasıyla kuruldu.

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Üçler İnşaat Pvc Emlak Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Proje İnşaat Madencilik Endüstri Ürünleri Limited Şirketi Pendik'te 2 milyon TL sermaye bedeli ile Recep Ateş tarafından kuruldu.

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tepkim İnşaat Pvc Cam Boya Plastik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Durmuş tarafından kuruldu. 

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vanmed Mobilya Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fehmi Şahin ve Mehmet Mustafa Güngör ortaklığında kuruldu.

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Plus Madencilik İnşaat Altyapı Üst Yapı Lojistik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Erdoğan Zafer Güneş tarafından kuruldu.

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Furkan Korkmaz Gayrimenkul Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de Dursun Korkmaz tarafından kuruldu.

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fin Furkan Yıkım Hafriyat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Ercan Aydın tarafından kuruldu.

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dmr Cam Pvc İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Demir tarafından açıldı.

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Araf Restorasyon PVC Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Üsküdar’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Çat tarafından kuruldu.

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Furkan Aktaş Turizm Otel Emlak İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Aktaş tarafından kuruldu.

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Uğur As Alüminyum İnşaat PVC Aksesuar Sanayi Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Aslan tarafından açıldı.

Seferci İnşaat Nakliyat Otomotiv Hurda PVC Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Seferci İnşaat Nakliyat Otomotiv Hurda PVC Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Özbebek tarafından kuruldu.

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Furkan İnşaat Nakliyat Hafriyat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 TL sermaye bedeli ile Furkan Uzuntaş tarafından kuruldu.

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede Haberi

Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Nerede


Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 300 bin TL sermaye ile bugün Yusuf Karaman imzasıyla kuruldu. 


Furkan Pvc İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...