05 / 05 / 2024

fusun yilmaz phillipson

fusun yilmaz phillipson

Hürriyet gazetesi yazarı Ayşe Arman, D Yapı'nın Mecidiyeköy'deki projesi Trump Towers Alışveriş Merkezi'nin  Genel Danışmanı Füsun Yılmaz Phillipson ile söyleşisinin ardından bu yazıyı kaleme aldı...

Türkiye nüfusu yaşlanıyor! Toplam nüfusun yüzde 38’i büyük şehirlerde yaşıyor!

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, nüfus artış hızının geçtiğimiz yıllara göre oldukça azadığını belirterek ''Nüfusun artış hız oranı son 10 yılda yüzde 1,34’ten yüzde 0,11’e geriledi.'' dedi.

Depremlerin ardından nüfusun arttığı o ilçede imar ve inşa çalışmalarına bir yenisi eklendi: 40 km'lik yol yatırımı!

Yeşilyurt Belediyesi, 81 mahallesinde hayata geçirdiği yatırımlarla Malatya’nın yeniden imar ve inşa sürecine önemli katkılar sunmaya devam ediyor. Depremlerin ardından nüfusun arttığı Kuyulu Mahallesinde 40 km'lik yol yatırımına imza atıldı. 

İstanbul'da nüfusun yüzde 70'i deprem bölgesinde yaşıyor!

İBB'nin hazırladığı rapora göre, 25 yılda tarım alanlarının yaklaşık yüzde 25’ini kaybeden İstanbul’un kıyılarının yüzde 40’ı erişilemez halde. Kişi başına düşen aktif yeşil alan ise sadece 2.67 metrekare. Şehirdeki nüfusun yüzde 70’i de deprem bölgesinde yaşıyor.

2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe çalıştı! 

TÜİK'in açıkladığı Yaşlı Nufüs İstatistikleri'ne göre, 2018'de yaşlı nüfusun yüzde 2,5'i inşaat sektöründe yer aldı...

Dikey mezarlar geliyor, mezarlık sorunu çözülüyor!

Son 50 bin yılda yeryüzünde 101 milyar insanın yaşayıp öldüğü söyleniyor. Bugünkü nüfusun yedi milyarı aştığı ve bunların önümüzdeki yüzyıla dek öleceği düşünüldüğünde bu insanların nereye gömüleceği konusu için çözüm önerileri düşünülüyor.

Dubai Cityscape, Türkiye ekonomisi için önemli!

Yeni Akit Gazetesi yazarlarından Sedat YILMAZ bugünki yazısında Türkiye’den 12 firmanın katılım gösterdiği Dubai Cityscape Fuarını değerlendirdi.

Kağıthane'de konut fiyatları yükselişe geçti!

Kağıthane; merkezi konumu, ulaşım rahatlığı, çevresinin yüksek ticari potansiyeli ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi. Bu kapsamda Kağıthane konut fiyatları yükselişe geçti.

Bursa'da kentsel dönüşüm gerekli!

Bursa, hem coğrafi konumu itibarıyla hem de sosyo-ekonomik yapısıyla önemli bir cazibe merkezi konumunda bulunuyor. Artan nüfusun konut ihtiyaçlarıyla birlikte kentsel dönüşümün gereklilikleri noktasında kentte inşaat sektörü de giderek önem kazanıyor.

Gaziosmanpaşa'da 30 bin konut dönüştürülecek!

120 bin nüfusun yaşadığı Gaziosmanpaşa'da 30 bin konut kentsel dönüşüm kapsamında yenilenecek. Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm çalışmaları belediye öncülüğünde devam ediyor.

Yabancıya konut satışı devlet politikası haline gelmeli!

DAP Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut satışları ile ilgili açıklamalarda bulundu. YIlmaz, yabancıya konut satışı ve bu konuda yurtdışında yapılacak tanıtımların devlet politikası haline gelmesi gerektiğini belirtti.

Kağıthane'de ulaşım çözüldü, konut fiyatları arttı!

İstanbul'un bütün ilçelerinde konut fiyatları farklılık gösteriyor. Kağıthane ulaşım rahatlığı ve yeni gayrimenkul projeleri ile çalışan nüfusun yeni odağı haline geldi.

Çin'de lüks konutlar boş kaldı!

Çin'deki nüfusun fazla olmasına rağmen lüks konutların bomboş olması dikkat çekiyor. Hayalet şehirlere inşa edilen projeler gün geçtikçe artıyor. Bölgede inşaatlar hızlanıyor.

Isparta'nın konut haritası açıklandı!

Isparta'nın konut araştırması gayrimenkul zengini tezini doğruladı. Bölgede hane halkının büyük bölümü kendi konutunda oturuyor. Her hanede ortalama 4,3 kişi barınıyor. Nüfusun büyük bölümü kendine ait evlerde ve binalarda yaşıyor.

fusun yilmaz phillipson Haberi

fusun yilmaz phillipson

 

İşte Ayşe Arman'ın köşesinden 'şžubat'ta Trump'tayız' başlıklı yazısı;

'çok heyecan verici bir kadınla tanıştım:

Füsun Yılmaz Phillipson.

Sade ve klas.

Hep siyahlar giyiyor, 'siyahlar prensesi'.

Hem dişi hem erkeksi.

çok hızlı.

Hızlı düşünüyor, hızlı karar veriyor.

Anladınız, sıkı bir iş kadım

Ve aynı zamanda iyi bir anne.

Emily adında bir kızı var.

Alya'dan bir-iki yaş büyük.

Annelikte çocuğu senden büyük olan, hep daha kıdemlidir. Ben de bunu hiç kompleks yapmam, can kulağıyla kıdemli anneleri dinlerim. Onlar, yürüyeceğim yoldan daha önce geçip gitmiştir, mutlaka kulağıma küpe olacak tecrübeleri vardır. Ne kapsam kardır. Füsunla da bir kahve sohbetine bir sürü şey sığdırdık. Benim çocuğumun kaderini değiştiren bir...