09 / 05 / 2024

futbol okulu kompleksi

futbol okulu kompleksi

Gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerle adını dünya gündemine oturtmayı başaran Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, yeni bir projeye daha imza atmaya hazırlanıyor

Gaziantep'te belediye Futbol Okulu Kompleksi inşa edecek!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Çıksorut semtinde bulunan hayvan ahırlarının yerine “Futbol Okulu Kompleksi” yapıyor

Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temeli atıldı! 

4 bin metrekarelik alanda inşa edilecek 65 derslikli bir öğrenim kompleksi olan Koç Okulu Yeni Lise Binası'nın temel atma işlemi gerçekleşti.

Sivas'ta Futbol Okulu için imza atıldı!

Sivas Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Futbol Okulu Projesi düzenlenen törenle başladı. Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz, "300 derslikli bir okul ve 100 yataklı bir yurt yapılacak." dedi. 

Ankara Etimesgut'a spor kompleksi geliyor!

Ankara Etimesgut Belediyesi, 1’i kapalı 3 basketbol ve voleybol sahası, futbol sahası, 2 tenis kortu, 2 fitness alanı, 5 tribün, koşu yolu, çay bahçesi ve yeşil alan düzenlemelerinin yer alacağı spor kompleksi inşaatına başladı.

Arsenal Türkiye'de futbol okulu açıyor!

İngiltere'nin köklü kulüplerinden Arsenal, Türkiye'de futbol okulu açıyor. Arsenal, futbol okullarının sayısını 24 ile sınırlandıracak ve bu organizasyonun içinde Türkiye de yer alacak.

TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu 12 Mayıs'ta açılıyor!

TFF'nin katkılarıyla inşa edilen TFF Soma Milli Takımlar Eğitim ve Futbol Okulu'nun açılışının, 12 Mayıs Perşembe günü saat 14.00'te gerçekleştirileceği belirtildi.

Muratpaşa Lara Feneri'ndeki işletmelere ait olan alanlar boşaltılıyor!

Muratpaşa Belediyesi Lara Fener yanında bulunan ve içinde kafe, futbol okulu, Secret ve Sea Garden isimli işletmelerin bulunduğu 5 dönümlük alanı boşaltmak için bölgeye polis ve zabıta ile baskın yaptı

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatında sona gelindi!

Çiftlik Spor Kompleksi bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Çiftlik Spor Kompleksi ne zaman tamamlanacak?

İnşaatına başlanan ve büyük aşama kaydedilen "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Judo-Güreş Salonları, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası yer alacak...

Çiftlik Spor Kompleksi'nin inşaatı tam gaz!

İnşaatı tam gaz devam eden "Çiftlik Spor Kompleksi" bünyesinde; Kafeterya, Spor Salonu, İdari Ofis, Sentetik Çim Zeminli Futbol Sahası, Basketbol ve Voleybol Sahası, Fitness Salonu, Soyunma Odaları, WC ve Çocuk Park Alanları yer alacak.

Konya Beyşehir Spor Kompleksi hizmete açıldı!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediyesi tarafından ilçeye yaptırılan spor kompleksi düzenlenen törenle hizmete açıldı. Vuslat Parkı’nda bünyesinde yüzme havuzu, badminton, tenis kortu, futbol, basketbol ve voleybol sahaları yer alıyor.

Çiftlik Spor Kompleksi Gölcük'te hayata geçiriliyor!

Çiftlik Spor Kompleksi'nde kafeterya, spor salonu, idari bina, judo-güreş salonları, sentetik çim zeminli futbol sahası, basketbol ve voleybol sahası, fitness salonu, soyunma odaları, wc ve çocuk park alanlarını bulunduracak.

Nejat İşler Bodrum'daki futbol okulunu Temmuz'da açacak!

Bodrum'da yaşayan oyuncu Nejat İşler, iki ay önce yapılan Gümüşlükspor Kulübü olağan kongresinde başkanlığa seçilmişti. İşler, 1 Temmuz'da Futbol Yaz Okulu'nun açılışını yapacaklarını duyurdu.

Kayseri Talas Başakpınar'da dev spor kompleksi açıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından Talas Başakpınar’da yaptırılan futbol sahası ve spor kompleksi, düzenlenen törenle hizmete açıldı..

futbol okulu kompleksi Haberi

futbol okulu kompleksi

Belediye, Çıksorut semtinde bulunan hayvan ahırlarının yerine “Futbol Okulu Kompleksi” yapıyor. Daha önce bölgenin en büyük sağlık kompleksi olması için ayrılan arsayı Sağlık Bakanlığı’nın uygun görmemesi üzerine Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Spor Kompleksi olarak değerlendirecek.


Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Asım Güzelbey’in Afrika gezisinde gündeme gelen ve Kamerun heyeti tarafından önerilen bu proje ile Gaziantep’e kurulacak dev tesiste, Afrikalı ve Türk çocukları futbolcu olarak yetişecek.


Çimento Kavşağı’nda 100 dönüm arazi üzerine kurulacak ve yaklaşık 50 milyon TL’ye mal olacak olan tesisin bir yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor.


Gaziantep’e yapılması planlanan dev proje hakkında bilgiler veren Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Güzelbey, “Bir Afrika gezim esnasında Kamerun heyetinin benimle görüşmek istediği belirtildi. Öncelikle benimle neden görüşmek istedikleri konusunda şaşırdım. Çünkü birbirimizi tanımıyorduk. Daha sonra benimle tanışmak...