02 / 07 / 2024

futbolculara dinlenme evi

futbolculara dinlenme evi

Sabah Spor yazarı Rıdvan Dilmen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın kardeşi Mustafa Erdoğan ile birlikte hayalini kurdukları dev projeyi anlattı.

Artvin Semt Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

içerisinde Aşevi, Hasta Yakınları Misafirhanesi, Yaşlılar Dinlenme Evi ve Hanımlar Lokali bulunan Artvin Semt Konağı tamamlanıyor.

Artvin Semt Konağı'nın temeli atıldı!

Artvin'de hayata geçirilecek olan semt konağının temeli atıldı. 4 katlı olarak inşa edilecek konağın içerisinde hasta yakınları için misafirhane, hanımlar lokali, aşevi ve yaşlılar dinlenme evi yer alıyor.

Yaşlılar Dinlenme Evi temel atma töreni gerçekleşti!

Eyüp Sultan Mahallesi’ndeki Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temel atma töreni Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem’in katılımıyla gerçekleşti.

Sancaktepe Yaşlılar Dinlenme Evi'nin temeli atıldı!

Sancaktepe Belediyesi'nin Eyüp Sultan Mahallesi’nde hayata geçirdiği Yaşlılar Dinlenme Evi’nin temeli atıldı. Temel atma törenine Sancaktepe Belediye Başkanı İsmail Erdem de katıldı.

Karaman Engelli ve Emekli Dinlenme Evi hizmete girdi!

Karaman Belediyesi Türk Dili Parkı'nın içerisinde bulunan binayı Engelli ve Emekli Dinlenme Evi olarak düzenledi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan Engelli ve Emekli Bakım Evinde ihtiyacı olan herkesin yararlanabileceği belirtildi.

Ataşehir'in hizmet merkezleri açılıyor!

Ataşehir Belediyesi; İçerenköy Mahallesi’nde Neşet Ertaş Kültür Merkezi’ni, Mustafa Kemal Mahallesi’nde Erdal Eren Kültür Tesisi’ni ve Küçükbakkalköy Mahallesi’nde de Emekli Dinlenme Evi’ni ilçeye kazandırıyor.

Ankara Etimesgut TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediliyor!

Etimesgut Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli dinlenme evinin kaba inşaatı tamamlanırken, tesisin de içerisinde bulunduğu alana modern park yapılıyor.

Etimesgut Emekli Dinlenme Evi açılışa gün sayıyor!

ETİMESGUT Belediyesi, Yukarı Yurtçu Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'na emekli dinlenme evi inşa ediyor. Emekli evi ve parkın kısa sürede tamamlanarak hizmete açılması bekleniyor.

Ankara Etimesgut Emekli Dinlenme Evi'nin kaba inşaatı tamamlandı!

ETİMESGUT Belediye Başkan Enver Demirel, Eryaman Emekli Konağı'nda emeklilerle bir araya geldi. Başkan Demirel, toplumun tüm kesimlerinin istek ve ihtiyaçları doğrultusunda yatırımlar gerçekleştirdiklerini belirtti.

Etimesgut'ta emekliye dinlenme evi müjdesi!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor.

TOKİ Yapracık Konutları'na Emekli Dinlenme Evi inşa edilecek!

ETİMESGUT Belediyesi, emekli dinlenme evlerinin 4.'sünü Yukarı Yurtçu Mahallesindeki TOKİ Yapracık Konutları'na inşa ediyor. Emekli Dinlenme Evi'nde çalışmalara başlandı.

Adilcevaz'da otopark ve dinlenme evi açılışı yapıldı!

Bitlis’ in Adilcevaz Belediyesi tarafından çarşı içi trafiğini rahatlatmak için köy dolmuşları için yapılan oto park ve köylü kadınlar için yapılan dinlenme yerlerinin açılışı yapıldı...

İstanbul'un ilk engelli dinlenme evi Sancaktepe'de hizmete açıldı!

İstanbul'un ilk engelli dinlenme evi Sancaktpe'de 1585 metrekarelik alan üzerinde hayata geçirildi...

futbolculara dinlenme evi Haberi

futbolculara dinlenme evi

Belli bir yaşa gelmiş, sağlık problemi yaşayan, ekonomik durumu iyi olmayan futbolcuların yaşayacağı Dinlenme Evi’nde 150 oda olacak.




Belli bir yaşa gelmiş, çalışamayan, sağlık problemi yaşayan ya da ekonomik olarak iyi durumda olmayan eski futbolcuların daha iyi şartlarda yaşaması adına 5 yıldızlı otel niteliğindeki Dinlenme Evi için düğmeye bastıklarının müjdesini veren Rıdvan Dilmen, projeyi şöyle anlattı: Dinlenme Evi için Riva'da bir arsa tahsis edildi. Burada futbolcu abilerimiz için 150'ye yakın odanın olacağı bir tesis inşa edilecek. 30'a yakın odada futbolcu abilerimiz, arkadaşlarımız eşleriyle kalabilecekler. İçinde tenis kortu, yüzme havuzu, sağlık merkezi, doktorları, kütüphanesi, yeşil alanı, futbol sahası dahil sportif ve sosyal her şeyi olacak. En geç 1 yıl sonra eski sporcu abilerimiz, o popüler ve saygın kişiliklerine uygun şekilde...