27 / 04 / 2024

futbolcuların malikaneleri

futbolcuların malikaneleri

Milyonlarca euro’luk sözleşmelere imza atan dünyanın en iyi futbolcularının rüya gibi yaşamlarını sürdürdükleri evleri. İşte Ronaldo’dan Rooney’e futbolun starlarının yaşadığı malikeneler.

Londra'nın malikaneleri kapış kapış gidiyor! Bakın bu malikaneleri kim alıyor! 

Londra'daki süper prime emlak piyasası adeta bir patlama yaşıyor. Suudi Arabistan, ABD, Birleşik Arap Emirlikleri ve Çin'den gelen alıcılar, metrekare başına ortalama 4 bin 306 Sterlin'e çıkan malikaneleri kapış kapış alıyor.

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.

Dünyanın en zenginleri nerede yaşıyor?

New York’ta Kovid-19 salgını sebebiyle zenginler şehirden kaçıp şehrin popüler sayfiye mekanı olan Hamptons’a gitti. Hamptons’ta konut fiyatları yüzde 27.1 arttı. Peki Hamptons bölgesinde kimler yaşıyor? İşte milyarderlerin Hamptons'taki malikaneleri...

Başkanlık merakı Yücel Satıral'a ev sattırdı!

Arhavispor Kulübü Başkanı Yücel Satıral, takımın giderlerini karşılamak ve futbolcuların maaşlarını ödemek amacıyla 3 dairesini sattı. Şimdi de oturduğu evini ipotek eden Satıral kredi çekti...

Serhat Akın İzmir'de restoran açacak!

Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın eski futbolcularından Serhat Akın, yeşil sahalara veda etti. Akın, taşındığı İzmir'de yeni bir restoran açmak için harekete geçti.

Elips Tasarım Mimarlık’tan fonksiyonel sosyal merkez!

Yüksek Mimar Feza Ökten Koca tarafından kurulan Elips Tasarım Mimarlık'ın yeniden tasarladığı BJK Nevzat Demir Tesisi, futbolcuların antrenman ve tedavi amacı için kullanacakları sosyal merkez olarak kurgulandı.

Futbolcular İstanbul'dan ev kiralarken nereleri tercih ediyor?

Coldwell Banker’ın araştırmasına göre, çocuklu yabancı futbolcular okula, bekarlar ise sosyal hayata bakarak ev kiralıyor.

Galatasaray Düşler Vadisi'nde baharın gelişini kutladı!

Emlak Konut GYO güvencesinde Galatasaray’ın Riva arazisinde Yılmaz İnşaat tarafından hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva, Fatih Terim tarafından futbolcu ve ailelerini ağırladı. Doğa ile iç içe Düşler Vadisi’nde enerji depolayan futbolcular, baharın gelişini gerçekleştirilen piknikte aileleriyle bir

Ünlü futbolcular Yooistanbul’a taşınıyor!

Başarılı stoper Serdar Aziz, Galatasaray’ın defans oyuncusu Mariano Ferreira Filho ve orta sahada top koşturan Tolgay Arslan yooistanbul’a taşındı.

Futbolcular kazançlarını konuta yatırıyor!

Son dönemde kurlarda yaşanan hareket özellikle futbolculara yaradı. Büyük takımlarda oynayan futbolcular, Euro üzerinden yaptıkları sözleşmelerle servetlerine servet katıyorlar. 

Ünlü menajer Özcan Doğuhan icralık oldu!

Dünya yıldızı olan futbolcuların menajeri Özcan Doğuhan’a, eski eşi Duyar tarafından icra takibi başlatıldı. Özcan Doğuhan’ın Acarkent Sitesi’nde bulunan evine icra takibi yapıldı.

Mersin İdman Yurdu'na büyükşehirden tesis jesti!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisler içerisinde hayata geçirilen fitness salonunun yanına, futbolcuların konaklamaları için yeni bir bina inşa ediliyor.

Enes Su: Yaptığım yatırımları konuşsunlar!

Semerkant'ın genç patronu Enes Su, hem ünlülerin hem de dünya yıldızı futbolcuların vazgeçilmez yatırım danışmanı olarak biliniyor.

futbolcuların malikaneleri Haberi

futbolcuların malikaneleri

Milyonlarca euro’luk sözleşmelere imza atan dünyanın en iyi futbolcularının rüya gibi yaşamlarını sürdürdükleri evleri. Daha doğru bir ifadeyle malikâneleri. Kulüpleriyle yaptıkları sözleşmelerle kazandıkları paraların yanı sıra yıllık reklam anlaşmalarıyla astronomik gelirler elde eden futbolcular görenlere iç çektirecek saraylarda yaşıyorlar. İşte Ronaldo’dan Rooney’e futbolun starlarının yaşadığı saray yavruları.


Ronaldinho: Dillere destan evi okyanus kıyısında


Brezilya futbolunun yetiştirdiği en önemli yıldızlardan biri olan Ronaldinho, şu anda futbol kariyerine ülkesinde devam ediyor. Brezilya’da ve Barra Adaları’nda lüks vilları bulunan Ronnie’nin dillere destan güzellikteki evi ise İspanya'da okyanus kıyısında yer alıyor. Üç katlı evin giriş katında geniş bir salon, hobi odaları, spa salonu; bahçesinde ise spor sahası ve yüzme havuzu bulunuyor. Ancak evin en güzel bölümü nefes kesen bir manzaraya sahip olan terası.



İniesta: Villaları...