02 / 05 / 2024

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Seçil Erzan, Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL'ye satmış!

Ünlü futbolcularının da aralarında bulunduğu kişileri milyonlarca dolar dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın Çorlu'da aldığı daireyi 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı.



Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde olaya ilişkin gelişmeler yaşanıyor. Çok sayıda kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan banka müdürü Seçil Erzan'ın memleketi Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde annesinin oturması için satın aldığı evi, ekonomik olarak zora düşünce 21 gün sonra sattığı ortaya çıktı. 

Erzan'ın evi almasına aracılık eden ve kendisinin de dolandırıldığını iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül, görevinden alındı.

Erzan, Önderler Mahallesi Ulubatlı Hasan Caddesi'nde 8 Aralık 2022 tarihinde bir daire satın aldı. Erzan'ın dolandırıldığı kişiler arasında olduğunu iddia eden Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül aracılığı ile alınan dairede oturacak annesinin rahat girip, çıkabilmesi için giriş kat tercih edildi. 

Ekonomik olarak zora düşen Erzan, evi aldıktan 21 gün sonra, 29 Aralık 2022'de daireyi 3 milyon lira civarında sattı. Emlak danışmanları, bugün o bölgedeki ev fiyatlarının 8-10 milyon TL arasında değiştiğini söyledi.

Seçil Erzan, Çorlu da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL ye satmış!

ZABITA AMİRİ GÖREVDEN ALINDI

Çorlu Belediyesi Zabıta Amiri Hüseyin Eligül Erzan'ın evi alıp, satmasında aracılık ettiği belirtilerek görevinden alındı. Erzan için hazırlanan iddianame adı geçen Eligül hakkında belediye, şikayet gitmesi üzerine idari soruşturma başlattı. Soruşturma noktasında Eligül'ün, pasif göreve çekildiği kaydedildi.

İddianamede, Eligül'ün, Erzan tarafından mağdur edildiği iddialarının ayrı bir dosya üzerinde yürütüldüğü ifade edildi. İfadesi alınan Hüseyin Eligül, Erzan'ı 20 senedir tanıdığını söyleyerek, yıllardır olan birikimini, evini ve otomobilini satarak kendisine verdiğini belirtti.

Erzan'a önce birikimi olan 50 bin dolar verdiğini söyleyen Eligül, daha sonra 2016-2023 seneleri arasında 550 bin dolar kadar para verdiğini, 1 milyon 760 bin TL kadar da para aldığını, başka da para almadığını anlattı.

Seçil Erzan, Çorlu da aldığı daireyi 21 gün sonra 3 milyon TL ye satmış!

İDDİANAMEDEN DETAYLAR

Hazırlanan iddianamede, mağdur İbrahim K.'nin fona yatırdığı parayı Seçil Erzan'a götürmesi için Eligül'e verdiği belirtildi. İfadesi alınan Hüseyin Eligül, 'ablam' diye hitap ettiği ve 30 senedir tanıdığını söylediği Seçil Erzan'a, güvenerek birçok kez fona yatırması için para verdiğini söyleyerek, "Seçil parayı parça parça geri verdi. Fakat bir kısmını alamadım" dedi. 

Milli Emlak, o ilde KDV'den ve emlak vergisinden muaf arsa satıyor! 

TOKİ Denizli Serinhisar teslimleri başladı! Serinhisar  TOKİ  teslim takvimi!

Edirne'de su basan 21 ev kentsel dönüşüm kapsamında yeniden inşa edilecek!


Geri Dön