05 / 05 / 2024

Futur Star Gayrimenkul İnşaat iletişim

Futur Star Gayrimenkul İnşaat iletişim

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Bahrı ve Abdulmalek Qasem ortaklığında kuruldu. 

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mb Star Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Müfit Ürkü tarafından kuruldu.

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Gerçek Star Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Medet Anli tarafından kuruldu.

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Kuruldu!

Star Construction İnşaat Gayrimenkul Taahhüt Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehdi Öztürk tarafından kuruldu.

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Star Reklam Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gülüstan Özaltın tarafından kuruldu.

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İngiltere'deki gayrimenkulünü 4 milyon İngiliz sterlinine sattı!

Peker GYO, İngiltere'nin Gravesend bölgesinde bulunan gayrimenkulünü 4 milyon GBP bedelle Star Living Limited unvanlı şirkete sattı.

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Global Real Estate Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta İbrahim Yavuzant tarafından kuruldu.

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Atabey Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Atabey tarafından kuruldu. 

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Star Emar İnşaat Gayrimenkul İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Y.A. Almasratı tarafından kuruldu.

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Star Gayrimenkul Danışmanlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Bakırköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aygül Yeşim Kafadar ve Fahri Reşat Temiz tarafından kuruldu.

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Starıst Consultancy Danışmanlık Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehrıban Allanazarova ve Touraj Alıpour ortaklığında kuruldu.

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Müstakbel Star İnşaat Gayrimenkul Uluslararası Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'nde 10 milyon TL sermaye bedeli ile Faısal Şahab tarafından kuruldu.

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Global Star İnternational Gayrimenkul Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile MD Rameez Ashraf tarafından kuruldu.

Star House Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Star House Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tahereh Mohammadian tarafından kuruldu.

Futur Star Gayrimenkul İnşaat iletişim Haberi

Futur Star Gayrimenkul İnşaat iletişim

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu’nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Mohammed Al Bahrı ve Abdulmalek Qasem ortaklığında kuruldu. 

Futur Star Gayrimenkul İnşaat Ve İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yabancı dil egitimi ile ilgili olmak üzere ses ve görüntü kasetleri ithal ve ihraç etmek, bunları çogaltmak ve pazarlamak, buna baglı olarak kurslar düzenlemek,Her hürlü egitim faaliyetleri ile ilgili kurs, seminer ve diger egitim ve ögretim çalısmaları düzenlemek, Her türlü özel egitim kurumu ve dershane açmak 2-Her türlü büyük ve küçük bas canlı hayvan ile kümes hayvanları yetistirmek,bunlarla ilgili çiftlikler kurmak,hayvan alım satımını yapmak Kesimhane, et isleme entegre tesisi,sarküteri tesisleri kurarak bunları isletmek bu girisimlerini gerektigi hallerde yerli yabancı ortaklarla kurulacak sirket veya...