17 / 06 / 2024

Futurepark Mall ön talep

Futurepark Mall ön talep

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor.

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 değeri resmen açıklandı! 

Torunlar GYO tarafından Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri resmen açıklandı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın 2022 yıl sonu değeri ne kadar oldu? İşte merak edilen o rakam...

Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri belli oldu!

Torunlar GYO, Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değerleme raporunu yayınladı. Peki Mall Of İstanbul 2. Etap'ın değeri ne kadar oldu?

Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı!

Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezi ve karma projesi Mall of İstanbul bünyesinde bulunan Hilton Mall of İstanbul Otel kapılarını açtı.

Milli Emlak'ın Mall of İstanbul'daki arazisi torunlara mı devredildi?

Mall of İstanbul projesinin yapıldığı alanda TOKİ, Milli Emlak'a ait 90 dönümlük araziyi konut yapma gerekçesiyle alıp düşük bir bedelle Torunlar'a devrettiği iddiası ortaya atıldı. 

Mall of İstanbul AVM'de yangın!

Başakşehir'de yer alan Mall of İstanbul AVM'nin 3'üncü katında, bir firmaya ait mal kabul bölümünde çıkan yangın, hasara yol açtı...

Fibrobeton, Emaar Square Mall'ın dış cephesini kapladı!

Fibrobeton, İstanbul Anadolu Yakası’nda yükselen Emaar Square Mall projesinin 40.000 metrekare dış cephe kaplaması tamamladı.

Mall of Antalya AVM cuma günü açılacak!

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Antalya'da inşa edilen Mall of Antalya AVM'nin basın toplantısı gerçekleşti. AVM'nin Cuma günü açılacağı belirtildi.

Emaar Square Mall'da dopdolu 30 gün!

Anadolu Yakası’nda yepyeni bir yaşam alanı oluşturan Emaar Square Mall, 28 Nisan’daki açılışının ardından dopdolu bir etkinlik takvimiyle ziyaretçilerinin karşısına çıkıyor. Emaar Square Mall, moda ve gastronominin yanı sıra eğlence dünyasının da nabzını tutmaya hazırlanıyor.

Emaar Square Mall 28 Nisan'da kapılarını açıyor!

2,3 milyar dolar yatırımla hayata geçirdiği Emaar Square Mall projesi 28 Nisan'da kapılarını açıyor. Proje 5 bin kişiye istihdam sağlayacak.

Mall of İstanbul, Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi seçildi!

Türkiye'nin en büyük alışveriş yaşam ve eğlence merkezi Mall of İstanbul, Uluslararası Alışveriş Merkezleri Konseyi (ICSC) tarafından, 'Ekstra Büyük Alışveriş Merkezi' kategorisinde "Avrupa'nın En İyi Alışveriş Merkezi" seçildi.

Futurepark Mall ön talep topluyor!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor.

Futurepark Mall, Haramidere'nin ilk AVM'si olacak!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor. Alışveriş merkezinin 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Aziz Torun: Mall of İstanbul Körfez'de tanınıyor!

Torun GYO Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Mall of İstanbul projemiz bölgede tanınıyor. Bu nedenle 5. Levent, Mecidiyeköy'deki Torun Center projelerine ilgi yoğun. " dedi.

Futurepark Mall ön talep Haberi

Futurepark Mall ön talep

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor. 35 bin metrekare alan üzerinde yer alacak olan Futurepark Mall'un 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi...