23 / 07 / 2024

Futurepark Mall son durum

Futurepark Mall son durum

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor. Alışveriş merkezinin 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Chicago'daki Lincoln Mall'un son hali çok ürkütücü!

ABD'nin Chicago şehrinde bulunan Lincoln Mall'un eski şaşalı günlerinden eser yok. Lincoln Mall'un son hali çok ürkütücü!

Emaar Square Mall açılışa hazırlanıyor!

Emaar Square Mall sakinleri hazırlıklarını yavaş yavaş tamamladı. Türkleri lüks kavramı ile tanıştıran Galeries Lafayette gibi mağazalar son rötuşlarını yaptı.

Futurepark Mall ön talep topluyor!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor.

Futurepark Mall, Haramidere'nin ilk AVM'si olacak!

Futurepark projesi içinde hayata geçecek olan Futurepark Mall çevresinde yer alan 30 bin konutun alışveriş ihtiyaçlarına cevap verecek donanımda yükseliyor. Alışveriş merkezinin 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.

Media Markt'In Mall of İstanbul AVM mağazası yarın açılıyor!

En son teknolojiyi düşük fiyatlarla buluşturan Media Markt, İstanbul’daki 16’ıncı, Türkiye’de ise 39. mağazasını, 23 Mayıs Cuma günü saat 08:00’de Mall of İstanbul’da açıyor.

Mall of İstanbul ne zaman açılıyor?

Mall of İstanbul AVM, Mayıs ayının son haftasında açılıyor. Mall of İstanbul AVM’nin açılış tarihi nedir? Mall of İstanbul AVM'de hangi mağazalar var? Mall of İstanbul AVM nerede, adres bilgileri nedir, nasıl gidilir?..

Torunlar Mall of İstanbul AVM 16 Mayıs'ta açlıyor!

Mall of İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Projede satışa çıkan: stüdyo daireden, 4+1 daireye kadar uzanan seçeneklerle toplam 1.100 konut biriminin yüzde 90'ı ve ofislerin yüzde 80'i satıldı.

TeknoSA Avcılar Pelican Mall’da mağaza açtı!

Teknoloji perakendeciliği sektöründe faaliyet gösteren TeknoSA, son teknoloji ürünlerini tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. TeknoSA, Avcılar Pelican Mall’da açtığı yeni mağazasıyla İstanbul’daki mağaza sayısını 62’ye çıkardı...

Prestige Mall'da 'Mahalle Pazarı' kuruluyor!

Bahçeşehir'in ilk AVM'si olan Prestige Mall, uzun yıllardan beri sessizliğe mahkum olmuştu. Son dönemde bir hayli değişim yaşanıyor AVM'de. Yaratılan cadde konsepti ile adeta yeniden doğmaya hazırlanıyor.

Mall of İstanbul son fiyatlar! 1+1 daire 388 bin TL!

Mall of İstanbul projesinde yer alan konutların teslimi 2013 yılının son aylarına doğru gerçekleşecek. Projede fiyatlar 270 bin TL'den başlıyor...

Mall City Residence Bağcılar'da son 3 konut! 175 bin 700 liraya!

Bağcılar Mall City Residence'ta fiyatlar 119 bin liradan başlıyor, projede satışı devam eden son 3 konut...

Mall City Bağcılar'da son 3 daire! 119 bin TL'ye!

Mall City Residence Bağcılar'da 200 daireden yalnızca 3 daire kaldı. Dairelerin fiyatları 119 bin TL'den başlayıp, bulunduğu kata ve konuma göre değişiyor...

Mall City Residence'ta son 3 konut! 119 bin liraya!

Mall City Residence Bağcılar'da satışı devam eden son 3 konutun fiyatı 119 bin liradan başlıyor, projedeki konutlar hemen teslim ediliyor

Futurepark Mall son durum Haberi

Futurepark Mall son durum

35 bin metrekare alan üzerinde yer alacak olan Futurepark Mall bünyesinde 1.500 metrekarelik bir Yapı Market ,1250 metrekarelik Süper Market , 6 salonlu sinema  , 500 metrekarelik çocuk eğlence merkezi, 5 bin metrekarelik sağlık merkezi, 20 ila 500 metrekare arasında değişen 100 adet kiralanabilir alan ve bin 100 araç kapasiteli otopark yer alacak. Alışveriş merkezinin 2017 yılı son çeyreğinde faaliyete geçmesi planlanıyor.



Hiper Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç Future Park projesi ile ilgili olarak “Projemiz, içinde bulunduğu ve yaklaşık 30 bin konutun yer aldığı Haramidere bölgesinin merkezi durumunda. Proje içerisinde yer alacak ATM alanları, yeme/içme, giyim, kozmetik, kitabevi ve gıda alışveriş alanları sayesinde sunacağı hizmetlerle bölgede oluşan yoğun talebi karşılayacak. Uluslararası perakende zincir devleri ve çok önemli markalarla...