03 / 05 / 2024

fuzul grup gayrimenkul sertifikası

fuzul grup gayrimenkul sertifikası

Gayrimenkulde, gayrimenkul sertifikası dönemi başladı. Fuzul Grup, bir sonraki projesinde sertifika uygulamak için ön hazırlıklara başladı.

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Hsn Grup Gayrimenkul Kağıt Otomotiv Makina Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Delibaş tarafından kuruldu.

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aks Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi Arnavutköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Emrah Akşit tarafından kuruldu.

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özerler Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Mahsun Özer tarafından kuruldu.

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Anadolu Grup Gayrimenkul Otomotiv Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Ersin Kaya tarafından kuruldu. 

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Vm Yapı Grup Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Volkan Marhan tarafından kuruldu.

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ar Grup Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Aslan, Ali Yıldız ve Barış Arslan ortaklığında kuruldu.

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ksf Grup Gayrimenkul İnşaat Oto Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Elif Çalık, Fatma Ece Kosif, Gökhan Şaban Kosif, Hürrem Kosif, Hüsna Kosif ve Şuheda Akyıldız ortaklığında kuruldu.

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kayra Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Tuzla'da yapıldı.

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Somo Grup Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Mostafa Sharıfat ve Zahra Rezazadeh Salımı ortaklığında kuruldu.

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anvil Grup Gayrimenkul Yatırım İnşaat Gıda Maddeleri Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Şevval Örs tarafından kuruldu.

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi kuruldu!

Toy Grup Gayrimenkul Ve Teknoloji Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Gılmaz Impramoglou ve Tolga Deniz ortaklığında kuruldu.

Seko Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seko Grup Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Hasan Sekman tarafından kuruldu.

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Marca Grup Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli iel Metehan İçer tarafından kuruldu.

fuzul grup gayrimenkul sertifikası Haberi

fuzul grup gayrimenkul sertifikası

Gayrimenkulde, GYODER, TOKİ, SPK ve Konutder’in öncülüğünde gayrimenkul sertifikası dönemi başladı.


Görüşlerini aktaran Fuzul Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Eyüp Akbal; “ Gayrimenkul Sertifikası sektörde önemli bir dönüşümü de beraberinde getirecek. Konut geliştirirken özellikle de büyük projelerde finansal sıkıntı aşılmış olacak. Kentsel dönüşüm projeleri daha sağlıklı ve hızlı tamamlanacak. Kararla bireysel fon alıcıları da karlı çıkacak.  Hem vatandaş hem de sektör kazanacak. Devlet güvencesiyle gerçekleştirilecek konut projeleri; vatandaşın daha fazla güven duymasına sebep olacak. Hükümetin bu uygulaması gayrimenkul sektörünü canlandıracak. Biz de Fuzul Grup olarak bir sonraki projemizde sertifika uygulamak için ön hazırlıklarımıza başladık” dedi. 


Web: