30 / 04 / 2024

fuzulev antalya toplantısı

fuzulev antalya toplantısı

Fuzulev, Antalya'da düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıklayarak, yıl sonunda 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

Antalya Büyükşehir Belediyesi'nden kentsel dönüşüm toplantısı!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde hayata geçecek kentsel dönüşüm çalışmalarına bütüncül yaklaşmak adına kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi.

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı yapıldı!

FuzulEv’in 2019 satış vizyon ve strateji toplantısı 1-4 Nisan tarihleri arasında Mersin Hilton Hotel’de "Birlikte Kazanacağız, Birlikte Büyüyeceğiz" sloganıyla gerçekleştirildi.

Antalya Boğaçayı Yat Limanı için bilgilendirme toplantısı!

Antalya'nın prestij projelerinden olan Boğaçayı Projesi’nin en önemli etaplarından biri olan “Boğaçayı Yat Limanı Projesi için ÇED Sürecine Halkın Katılımı Toplantısı” yapıldı.

Antalya Serik Nisan ayı meclis toplantısı yapıldı!

Antalya Serik Belediyesi'nin Nisan ayı olağan meclis toplantısı gerçekleşti. Toplantıda gündeme ilişkin konular konuşuldu.

Demre Kruvaziyer Limanı'nın ÇED toplantısı 28 Mart'ta!

Antalya Demre'de yapılması planlanan Demre Kruvaziyer Limanı projesi için ÇED toplantısı yapılacak. Toplantı 28 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı yapıldı!

Türk Ytong, Yetkili Satıcıları ile Antalya’da düzenlenen 46. Ytong Yetkili Satıcılar Toplantısı’nda bir araya geldi. “Biz Biriz” sloganıyla gerçekleştirilen toplantıda Türk Ytong Yetkili Satıcıları ve Ytong Satış Ekibi 2017 yılına enerjik bir başlangıç yaptı.

Antalya Kumluca HES projesinin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

Reis RS Enerji Elektrik Üretimi Motorlu Araçlar Tütün Ürünleri Dağıtım Pazarlama Sanayi ve A.Ş., Antalya İli, Kumluca İlçesi sınırları içerisinde Alakır Çayı üzerinde enerji üretimi için HES yapmayı planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül'de yapılacak.

Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi halk toplantısı 6 Eylül'de!

Odak İnşaat Mühendislik tarafından, Antalya Kepez'de Antalya Agora 2 Alışveriş Merkezi projesi için 6 Eylül günü saat 11:00'da halk toplantısı düzenlenecek.

Antalya ve Muğla Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 4 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü tarafından, Antalya İli, Elmalı İlçesi, Muğla İli, Fethiye ve Seydikemer İlçeleri sınırları içerisinde Elektrik Enerji İletim Hattı tesisinin yapılması planlanıyor. Projenin ÇED toplantısı 4 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Kepez Elektrik Enerji İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 3 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Kepez, Döşemealtı ve Konyaaltı İlçeleri sınırları arasında Elektrik Enerji İletim Hattı yapılmasını planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 3 Ağustos Perşembe günü yapılacak.

Antalya Manavgat Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos Salı günü Hacıobası Mahallesi Düğün Salonu'nda yapılacak.

Antalya Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta!

TEİAŞ Genel Müdürlüğü, Antalya İli, Manavgat İlçesi sınırları içerisinde tesisi ve işletilmesi planlanan Elektrik Enerjisi İletim Hattı projesinin yapılması planlanmaktadır. Projenin ÇED toplantısı 2 Ağustos'ta yapılacak.

Hakan Külahçı, Salı Grubu toplantısında tecrübelerini anlattı!

SALI Sanayici ve İş Adamları Grubu'nun (Salı Grubu) haftalık toplantısına konuk olan iç mimar Hakan Külahçı, iş hayatındaki tecrübelerini anlattı. Külahçı Antalya'nın ilk iç mimarlık şirketi olan Art-Mim'i kurduklarını anlattı.

fuzulev antalya toplantısı Haberi

fuzulev antalya toplantısı

Fuzulev, şubeleriyle Antalya’da yoğun katılımla düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıkladı. Alanya’da Wome Otel’de 4 gün süren ve tüm Fuzulev Ailesi’nin katıldığı etkinlikte gayrimenkul gündemi ve Fuzulev’in büyüme hedefleri konuşuldu. Yıl sonu itibarıyla 300 kişiye iş imkanı sağlamayı planlayan Fuzulev, özellikle istihdam açığı olan Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nde şubeler açarak büyüyecek.


Gayrimenkul sertifikasının gelmesinin, sektördeki finansman sorununa çözüm getirdiğini belirten Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal; uygulamanın özellikle küçük birikimlerle ev sahibi olmak isteyen yatırımcıları harekete geçireceğini dile getirdi.


Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “2017 yılında ülkede ekonomik istikrarın devam etmesi oldukça önemli. Gayrimenkul sektöründe hızla alınan olumlu adımlar, kararlar neticesinde özel sektörün eli yatırım için rahatladı. Özellikle gayrimenkul sertifikası uygulamasının başlaması; Anadolu’da yastık altı birikimlerin ‘konut alımına’ dönmesine...