08 / 05 / 2024

FuzulEv Fatih şubesi

FuzulEv Fatih şubesi

Şubeleşme çalışmalarına hız kesmeden devam eden FuzulEv Fatih’te ikinci şubesini açtı...

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi açıldı!

Ayma Otel Ve Turizm İşletmecilik Kuyumculuk Limited Şirketi Aksaray Şubesi Fatih'te 3 milyon 600 bin TL sermaye bedeli ile Derviş Çelik tarafından açıldı.

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi açıldı!

Ankaradayı Turizm Otelcilik İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Sultan Hamit Otel Şubesi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Karadayı tarafından açıldı.

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi açıldı!

Yıl İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Sultan Mehmet Şubesi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Yılmaz ve Alime Yılmaz ortaklığında açıldı.

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi açıldı!

Eresin Turizm İthalat İhracat İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Fatih 3 Şubesi bugün Fatih'te 20 milyon 650 bin TL sermaye bedeli ile Salih Eresin tarafından açıldı.

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi açıldı!

Polat Otelcilik Turizm İşletmesi İnşaat Planlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şubesi bugün Fatih'te 30 bin TL sermaye bedeli ile Ramiz Polat ve Halis Polat ortaklığında açıldı.

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi açıldı!

Kybele Taşımacılık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Laleli Şubesi Fatih'te 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Koyun tarafından açıldı.

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Özçak Otelcilik Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Aziz Efe tarafından açıldı.

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi açıldı!

Aras Turizm Nakliyat İhracat Ve İthalat Limited Şirketi Cankurtaran Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aras tarafından açıldı. 

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Finiks Turizm Ticaret Ve Danışmanlık Anonim Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Rupert Charles H.Ferard tarafından açıldı.

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Dama Hırdavat Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Fatih'te 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Dama ve Datih Dama ortaklığında açıldı.

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Demirli Otelcilik Turizm Ve İnşaat Anonim Şirketi Fatih Şubesi Fatih'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Demirli tarafından açıldı.

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Sultan Hostel Turizm Otelcilik Limited Şirketi Fatih Şubesi Fatih’te 150 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Usta ve Serdar Keser tarafından açıldı.

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi açıldı!

Aral Otomotiv Savunma Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti.Medusa Restaurant Şubesi Fatih’te 300 bin TL sermaye bedeli ile  Handan Aral tarafından açıldı.

FuzulEv Fatih şubesi Haberi

FuzulEv Fatih şubesi

İstanbul Fatih’te ikinci şubesini hizmete açan FuzulEv şube sayısını 90’a çıkardı.

FuzulEv tarafından yapılan açıklamaya göre, sabit ve dar gelirli aileleri ev sahibi yapmak için pandemi döneminde de çalışmalarını ara vermeden sürdüren şirket, daha çok insanın ev hayalinin gerçekleşmesi için Türkiye’nin her bölgesinde şubeleşme çalışmalarına devam edecek.

Fatih’te altı katlı binada hizmet vermeye başlayan FuzulEv, yeni şubesinde alanında uzman ekibiyle ev ve araba sahibi olmak isteyenler için FPK sistemiyle çözüm olanağı da sağlayacak.

Vatandaşların küçük küçük taksitlerle, peşinat vermeden ve ara ödeme yapmadan konut alma hayallerinin gerçekleşmesini sağlayan FPK sisteminde, katılımcılar sadece organizasyon ücreti ödeyerek FuzulEv’in sunduğu avantajlardan faydalanabiliyor. Her ay noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda sırası gelen katılımcılar, hayallerindeki konutlara sahip oluyor.

Yapılan açıklamada görüşleri yer alan FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, hizmet noktalarını genişletmeye...