30 / 04 / 2024

FuzulEv istihdam

FuzulEv istihdam

Fuzulev, Antalya'da düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıklayarak, yıl sonunda 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

FuzulEv istihdama katkı sağlıyor!

‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemle on binlerce aileyi hayallerine kavuşturmanın gurunu yaşayan FuzulEv, Diyarbakır ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu toplam 15 yeni şube açılışıyla, yılsonuna kadar 400 kişiye daha iş imkânı sağlayacak.

Fuzulev, 2017'de 300 kişilik istihdam sağlayacak!

Fuzulev, Antalya'da düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıklayarak, yıl sonunda 300 kişiyi istihdam edeceklerini belirtti.

Fuzulev'den yatırım atağı!

Fuzulev, Türkiye ekonomisine güvenerek yatırıma hız verme kararı aldı. 1992 yılından beri binlerce aileyi ev ve otomobil sahibi yapan Fuzulev, yılsonuna kadar 40 şubeye ulaşmayı ve 400 kişiye istihdam sağlamayı planlıyor.

Fuzulev BYS üyelerini ev sahibi yapacak!

Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek.Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar.

İnşaat sektöründe istihdam oranı yüzde 7.2!

TÜİK nisan dönemi işsizlik verilerini açıkladı. TÜİK verilerine göre işsiz sayısı nisanda geçen yıla oranla 242 bin kişilik daha artarak 2 milyon 821 bin kişiye yükseldi. İnşaat sektöründe istihdam, yüzde 7,2 olarak gerçekleşti.

Fuzulev Türk Telekom işbirliğiyle BYS üyelerini ev sahibi yapıyor!

Fuzulev, Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı üyelerini ev sahibi yapıyor. Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “Türk Telekom’un bir iştiraki olan BYS ile işbirliği yapmaktan mutluyuz" dedi.

Fuzulev yeni şubelerle büyüyor!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak Fuzulev markasını yarattı. Fuzulev, faizsiz, peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçenekleri ile her gün yeni bir aileyi hayallerine kavuşturuyor.

FuzulEv herkesi ev sahibi yapacak!

Çeşitli ödeme seçenekleri sayesinde ev sahibi olmayı kolaylaştıran FuzulEv'in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, çeşitli ödeme şekilleriyle herkesi hayallerine kavuşturmak istediklerini söyledi

FuzulEv'de daireler ayda 500 TL'den başlayan fiyatlarla!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup'un yeni markası FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, FuzulEv'in "geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistem olduğunu kaydetti.

ABD'nin büyüme ve istihdam verileri birbiriyle tutarsız!

Ülke ekonomisinin ilk çeyrekte yüzde 0,7 daralması ve düşen tüketici güveni endişeleri beraberinde getirirken; istihdam, sanayi ve konut sektörlerine ilişkin olumlu veriler, toparlanmaya işaret ediyor.

Filyos projesi 12 bin istihdam sağlayacak!

Filyos Endüstri Bölgesi’nin faaliyete geçmesiyle 1.5 milyar dolarlık yatırım gerçekleşmesi ve 12 bin kişilik istihdam oluşmasının beklendiği bildirildi.

İnşaat sektöründe istihdam azaldı!

İNŞAAT sektöründe istihdam ve çalışılan saat azaldı, brüt ücret-maaş ise arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı birinci çeyrek (Ocak-Mart) 'İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri'ni açıkladı.

İnşaat sektöründe istihdam yüzde 12,5 azaldı!

İnşaat sektöründe istihdam ve çalışılan saat azaldı, brüt ücret-maaş ise arttı. Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2015 yılı birinci çeyrek (Ocak-Mart) ‘İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri‘ni açıkladı.

İnşaat sektörü istihdamı yüzde 12.5 azaldı!

Türkiye İstatistik Kurumu'nun ( TÜİK ) İnşaat İşgücü Girdi Endeksleri verilerine göre, inşaat sektöründe istihdam, yılın ilk çeyreğinde geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 12.5 azaldı.

FuzulEv istihdam Haberi

FuzulEv istihdam

Fuzulev, şubeleriyle Antalya’da yoğun katılımla düzenlediği toplantıda 2017 yılı hedeflerini açıkladı. Alanya’da Wome Otel’de 4 gün süren ve tüm Fuzulev Ailesi’nin katıldığı etkinlikte gayrimenkul gündemi ve Fuzulev’in büyüme hedefleri konuşuldu. Yıl sonu itibarıyla 300 kişiye iş imkanı sağlamayı planlayan Fuzulev, özellikle istihdam açığı olan Doğu Anadolu ve Karadeniz Bölgeleri’nde şubeler açarak büyüyecek.


Gayrimenkul sertifikasının gelmesinin, sektördeki finansman sorununa çözüm getirdiğini belirten Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal; uygulamanın özellikle küçük birikimlerle ev sahibi olmak isteyen yatırımcıları harekete geçireceğini dile getirdi.


Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, “2017 yılında ülkede ekonomik istikrarın devam etmesi oldukça önemli. Gayrimenkul sektöründe hızla alınan olumlu adımlar, kararlar neticesinde özel sektörün eli yatırım için rahatladı. Özellikle gayrimenkul sertifikası uygulamasının başlaması; Anadolu’da yastık altı birikimlerin ‘konut alımına’ dönmesine...