09 / 05 / 2024

fuzulev muş şubesi

fuzulev muş şubesi

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi açıldı!

Yağız Turizm Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi Sultanahmet Şubesi 8 milyon TL yatırım bedeli ile Derviş Erdoğmuş tarafından açıldı.

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi açıldı!

Venn Seyahat Turizm Taşımacılık İnşaat Nakliyat Petrol Ürünleri Tic.Ve San Ltd Şti İstanbul Şubesi Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli  ile  Medeni  Doğmuş  tarafından açıldı.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv Muş Şubesi açıldı!

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

FuzulEv Buca şubesi açıldı!

İzmir Buca'da açtığı yeni şubesiyle bölge halkının taleplerini cevaplamayı hedefleyen FuzulEv, böylece bölgedeki şube sayısını üçe çıkardı.

Muğla'nın ilk cemevi hizmete açıldı!

Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Datça Şubesi tarafından Muğla'nın Datça İlçesi’nde inşa edilen cemevi törenle hizmete açıldı.

Fuzulev Konyalı'yı ev sahibi yaptı!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor

Fuzulev İzmir'de şube açtı!

Fuzul Grup, 23 yıllık sektör tecrübesi ile gayrimenkul sektöründe yeni bir oluşuma imza atarak; Fuzulev markasını kurdu. Kısa sürede Türkiye genelinde 22 noktaya ulaşan Fuzulev'in en yeni şubesi de İzmir'de açıldı.

Muğla Kavaklıdere TOKİ başvuru işlemleri!

Muğla Kavaklıdere TOKİ başvuru işlemleri 15 Haziran 2015 – 30 Haziran 2015 tarihleri arasında ilgili bankanın Kavaklıdere Şubesi tarafından kabul edilecek. Projede 8 adet konut satışa sunulacak.

Muğla Çayboyu TOKİ başvuru!

Muğla Çayboyu TOKİ Evleri'nde toplam 11 adet daire satışa sunuluyor. Muğla Çayboyu TOKİ başvuru işlemleri T.C Ziraat Bankası A.Ş. Kavaklıdere Şubesi aracılığıyla yapılacak.

Türkiye'de en çok banka şubesi Ankara Çankaya'da!

Türkiye'de en çok banka şubesi açık ara Cumhurbaşkanlığı Köşkü'nün de yer aldığı Çankaya'da, kişi başına en çok ATM ise önemli turizm merkezleri Muğla ve Antalya ilinde bulunuyor.

Korkut halkı ilçeye banka şubesi istiyor!

Muş' un Korkut ilçesinde banka şubesi olmaması sebebiyle büyük sıkıntılar yaşadıklarını belirten ilçe halkı tepki gösterdi. Büyük sıkıntı yaşadıklarını belirten vatandaşlar yetkililere seslerini duyurmaya çalıştı...

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi genel kurula gidiyor!

TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi 42. Dönem Olağan Genel Kurulu, Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Karaköy adresinde gerçekleştirilecek

fuzulev muş şubesi Haberi

fuzulev muş şubesi

Müşterilerini faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle konut ve araba sahibi yapmayı kendine ilke edinen FuzulEv, Muş’ta yeni şubesinin açılışını gerçekleştirdi. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; FuzulEv'den yapılan açıklamada, sabit ve dar gelirli vatandaşlara yönelik tasarladığı FPK sistemiyle konut almada yenilikçi çözümler sağlayan FuzulEv, hizmet noktalarına yenilerini eklemeyi sürdürüyor. 

Açtığı yeni şubeleriyle Türkiye’nin dört bir yanından hizmet sağlayarak büyümesini sürdüren FuzulEv, ev ve otomobil almanın düşünüldüğü kadar zor olmadığını da FPK sistemiyle ortaya koyuyor.

Peşinat ödemeden giriş yapılabilen sistemde, katılımcılar sadece organizasyon ücreti ödemesi yapıyor. Dileyen vatandaşlar peşinat miktarını artırarak teslim süresini öne alabiliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen FuzulEv Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Muş halkına en iyi hizmeti vermek için çalışmalarına devam ettiklerini dile getirerek, "1992 yılından bu yana müşterimizin ihtiyaçlarına odaklanıyor, onları...