29 / 04 / 2024

Fuzulev sistemi

Fuzulev sistemi

‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemle on binlerce aileyi hayallerine kavuşturmanın gurunu yaşayan FuzulEv, Diyarbakır ve Elazığ’ın da aralarında bulunduğu toplam 15 yeni şube açılışıyla, yılsonuna kadar 400 kişiye daha iş imkânı sağlayacak.

FuzulEv sistemi ile ayda 500 liraya ev sahibi olma fırsatı!

Fuzul Grup'un yeni markası FuzulEv'in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Türkiye'nin en kolay konut edindirme sistemini geliştirdiklerini belirtti. Akbal, "Bugüne kadar FuzulEv sistemi ile onbinlerce kişiyi konut sahibi yaptık" dedi.

FuzulEv ile faiz ödemeden ev sahibi olmak mümkün!

Fuzul Grup’un markası ‘FuzulEv’, faiz ödemeden herkesin istediği eve kavuşmasını sağlıyor. ‘Altın Günü’ mantığıyla geliştirilen sistemde ev sahibi olmak isteyen herkese bütçesine uygun farklı seçenekler sunuluyor

FuzulEv ile 5 yılda 60 bin kişi ev sahibi olacak!

Ev sahibi olmak isteyenler için ödeme güçlerine göre gruplar oluşturup, esnek bir konut edindirme sistemi uygulayan FuzulEv, gelecek 5 yılda 60 bin kişiyi ev sahibi yapmayı planlıyor.

Fuzul Grubu'ndan yeni Fuzulev sistemi!

Fuzul Şirketler Grubu, konut sahibi olmak isteyenler için 'Fuzulev' sistemini geliştirdi. Sisteme göre, isteyen kendi bütçesine göre, Türkiye'nin dilediği yerinden, faizsiz, vade farksız ev sahibi olabiliyor.

Tasarruf finansman sistemi nasıl işliyor?

Tasarruf finansman sistemi ile ilgili önemli açıklmalar yapan Fuzulev’in Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, "Konut kredisi yerine tasarruf finansman sistemi ile 300 bin liralık ev alan 207 bin lira kar ediyor" dedi.

FuzulEv Bingöl Şubesi açıldı!

Türkiye’de FPK Sistemi’yle on binlerce kişiyi konut sahibi yapan FuzulEv, Bingöl Uydukent’te yeni şubesini hizmete açtı.

FuzulEv FPK sistemi ev sahibi yapıyor!

Faizsiz, peşinatsız, kredisiz sistemiyle bugüne kadar on binlerce aileyi ev sahibi yapan FuzulEv, şimdi de Olguner ailesinin ev hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Faizsiz konut sistemi devlet tarafından güvence altına alınacak!

Fuzulev FPK (Faizsiz, peşinatsız, kredisiz) sistemi ile ev ve araba sahibi yapmaya devam ediyor. Şirket tarafından Konya’da düzenlenen ev ve araba çekilişleri ile 1.200 kişi ev, 700 kişi araba sahibi oldu. 

Fuzul Ev fiyatları! FuzulEv FPK sistemi nedir?

Fuzul Ev fiyatları ve FuzulEv FPK sistemi nedir sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte herkesin merak ettiği o sistem...

FuzulEv FPK sistemi detayları!

FuzulEv FPK sistemi detayları haberimizde yer alıyor. İşte FPK sistemi ile ilgili tüm merak edilenler.

FuzulEv FPK sistemi nedir?

FuzulEv FPK sistemi nedir? sorusunun cevabını haberimizde bulabilirsiniz. FuzulEv FPK sistemi ile Türkiye'de herhangi bir il ve mahalleden ev sahibi olabilirsiniz.

Fuzulev ödeme kolaylıkları ile ev sahibi yapıyor!

Temelinde'el birliği sistemi'ile kurulan FuzulEv, ev sahibi olmak isteyenler için ödeme kolaylıkları ile daire sahibi yapıyor.

Fuzulev Konyalı'yı ev sahibi yaptı!

Fuzulev Kolay Konut Edindirme Merkezi Selçuklu Şubesi; faizsiz, uygun taksitli ödeme sistemi ve sunduğu hizmet ile Konyalılar'ın gözdesi oluyor

FuzulEv'den peşinatsız ve küçük tasarrufla ev sahibi olma fırsatı!

1992 yılından beri faaliyet gösteren Fuzul Grup’un markası FuzulEv, isteyen herkesi kendi bütçesine göre dilediği yerde ev sahibi yapıyor. Aydın Özkan, FuzulEv’in geliştirilmiş en kolay konut edindirme sistemi olduğunu belirtti.

15 soruda FuzulEv sistemi!

FuzulEv, ev sahibi olmak isteyen ancak, ödeme güçlüğü çeken veya banka faizine bulaşmak istemeyen bireyleri ev sahibi yapmayı amaçlıyor. İşte 15 soruda FuzulEv sistemi detayları...

Eyüp Akbal, Fuzulev sistemi hakkında bilgi verdi!

Fuzulev Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Akbal, Fuzulev sistemi hakkında bilgiler vererek, Fuzulev’in kampanya ve avantajlarını anlattı.

Fuzulev BYS üyelerini ev sahibi yapacak!

Fuzulev’in sunduğu kolayca konut edinme sistemi ile şimdi Türk Telekom Biriktirme ve Yardım Sandığı (BYS) üyeleri de ‘ev’lenecek.Yapılan işbirliğiyle BYS üyeleri özel avantajlardan ve indirimlerden yararlanacaklar.

Fuzulev sistemi Haberi

Fuzulev sistemi

FuzulEv’in kolay konut edindirme sistemi ile isteyen her aile faiz ödemeden, fazla beklemeden, kira öder gibi ev sahibi oluyor. Sabit gelire sahip olup, kiradan kurtulmak isteyenler için yüksek geri ödemeler olmadan, cazip imkânlar sunuyor. Fuzul Grup çatısı altında Türkiye’nin çeşitli yerlerinde aileleri ev sahibi yapmaya devam eden FuzulEv, her geçen gün teslim ettiği dairelere bir yenisi daha ekliyor. Ev sahibi olmanın özlemini duyan on binlerce vatandaşa evlerini teslim eden FuzulEv, bunun haklı gururunu yaşarken, bir yandan da istihdama katkı da sağlıyor. Türkiye’nin pek çok noktasında açtığı toplam 21 şube ve bayiye yenilerini eklemeyi planlayan FuzulEv, 2016 sonuna kadar 15 yeni bayi daha açacak. FuzulEv, yeni bayileriyle 400 kişiye daha istihdam oluşturacak. 


HEDEF İLLER DİYARBAKIR, ELAZIĞ, GAZİANTEP

Kira öder gibi ev sahibi...