29 / 04 / 2024

G Marin bayrampaşa

G Marin bayrampaşa

Mar Yapı' nın Bayramoğlu' nda hayata geçirdiği ' G Marin managed by Divan ' projesi satış ofisi Kurban Bayramı' nın üçüncü gününden itibaren ziyaretçilere açık olacak...

Bayrampaşa Cevatpaşa Mahallesi 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Bayrampaşa ilçesi, Cevatpaşa Mahallesi, 335 ada, 1 parselin, Güneyindeki ve Kartaltepe Mahallesi, 21527 parselin kuzeyindeki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 16.03.2023 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi açıldı!

Niksar Turizm Taşımacılık İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa Şubesi bugün Bayrampaşa'da 1 milyon 110 bin TL sermaye bedeli ile Dursun Önder tarafından açıldı.

G Marin Managed by Divan'da son 14 daire!

Mar Yapı, Bayramoğlu'nda inşa ettiği ve yaşamın başladığı G Marin Managed by Divan projesindeki son 14 daire için 0,64 faiz oranı sunuyor...

G Marin'de 0,64 faiz oranı ve 155 bin TL'den başlayan fırsatla ev sahibi olma fırsatı!

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2.270 konut oturuma açılmıyor!

Bayrampaşa Cezaevi alanına yapılan 2270 konutluk kentsel dönüşüm projesinin imar planları İBB Meclisi’nde görüşüldü ve AK Parti ve CHP grubu arasında hararetli tartışmalara neden oldu. Yeni imar planı kabul edilmedi...

Bayrampaşa Sağmalcılar kentsel dönüşüm planı iade edildi!

İBB Meclisi, Bayrampaşa Sağmalcılar'daki kentsel dönüşüm alanı ile ilgili planı, tekrar görüşülmek üzere İmar ve Bayındırlık Komisyonu'na iade etti..

Bayrampaşa Belediyesi 2018 faaliyet raporu kabul edildi!

2018 Yılı Faaliyet Raporu’nu görüşmek için bir toplantı gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Meclisi, raporu oy çokluğu ile onayladı.

Bayrampaşa Engelli Bakım Merkezi açıldı!

İlçedeki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bayrampaşa Belediyesi, Gündüzlü Engelli Bakım Merkezi'nin inşaatını tamamlayarak hizmete açtı.

CarrefourSA Bayrampaşa AVM satıldı!

Bayrampaşa'nın ilk alışveriş merkezi olan CarrefourSA için satış işlemi gerçekleştirildi. Bayrampaşa CarrefourSA'nın satışı 28 Şubat 2018 Çarşamba günü yapıldı. 

Bayrampaşa Cezaevi kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi!

İstanbul Bayrampaşa'da, cezaevinin bulunduğu alanda hayata geçirilen 2 bin 200 konutluk kentsel dönüşüm projesi havadan görüntülendi..

Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar!

Bayrampaşa Gül Park Yuvam 159 adet konut ve 30 adet cadde mağazasından meydana geliyor.2018 Aralık'ta teslim edilecek olan Gül Park Yuvam Bayrampaşa fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor.

Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları!

Gül Yapı tarafından hayata geçirilen Gülpark Yuvam projesi 3 blokta 159 adet daire ve 30 cadde mağazasından oluşuyor. Bayrampaşa Gülpark Yuvam ev fiyatları 625 bin TL'den başlangıç gösteriliyor.

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı!

Gül Park Yuvam Bayrampaşa ödeme planı kapsamında sıfır faizle 30 ay taksit imkanı sunuluyor. Gül Park Yuvam'da fiyatlar 625 bin TL'den başlıyor...

G Marin bayrampaşa Haberi

G Marin bayrampaşa

Mar Yapı'nın Bayramoğlu'nda hayata geçirdiği 'G Marin managed by Divan' projesi satış ofisi Kurban Bayramı'nın üçüncü gününden itibaren ziyaretçilere açık olacak. İlk etabı ekim ayı sonunda teslim edilecek projeyi ziyaret edenler maketin yanı sıra tamamlanmış blokları da görebilecek. Bayram süresince ilk alım avantajının devam ettiği projeyle ilgilenenler 77 bin TL'den başlayan fiyat avantajı ve uygun ödeme koşullarından yararlanabilecek. 'G Marin managed by Divan' iki etapta 35 bin metrekare alan üzerinde 15 blok olarak insa ediliyor. 



Star...