25 / 08 / 2024

G Marin faiz kampanyası

G Marin faiz kampanyası

Mar Yapı’nın Bayramoğlu’na yeni bir soluk kazandıran ve yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde, 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeli sınırlı sayıdaki son daireler, 155 bin TL fiyatlarla ve dubleks dairelere de 260 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.

650 bin TL'nin 32 günlük getirisi ne kadar? Güncel faiz rakamları ve cazip seçenekler...

Düşük riskli yapıları ile dikkat çeken mevduat hesapları, özellik ile kısa vadeli planları olanlar ve ani nakit ihtiyaçlarını güvence altına almak isteyenler için cazip bir seçenekler ile sunuluyor. 

Faiz indirilirse konut talebi patlar: En kötü durumdakiler gençler!

Fahiş fiyatlar, konut satışlarını da düşürmüşken şimdi gündeme faiz indirimi geldi. Yatırımcı Burç Okumuş, faiz indirilirse konut talebinin patlayacağını söyledi. İşte ayrıntılar...

Banka banka güncel faiz oranları! 2 milyon TL'nin getirisi ne kadar?

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50'ye çıkarması ile beraber bankalar mevduat faizlerinde son 22 senenin en yüksek seviyesini görmüş oldu. Buna göre, 2 milyon TL'nin aylık faiz getirisi ne kadar oldu?

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin ödemesi ne kadar oldu?

Kredilerin gecelik faiz oranları dün yüzde 47,02’ye kadar gelerek son 3 ayın en düşük seviyesini görmüş oldu. Kurban Bayramı tatili öncesi düşüş yaşayan ihtiyaç kredisi faiz oranları da takip ediliyor. 100 bin TL ihtiyaç kredisinin 12 aylık geri ödemesi ise bazı bankalarda 136 bin TL oldu.

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin aylık taksiti ne kadar?

Kurban Bayramı tatili nedeni ile ihtiyaç kredisi faizlerinde son durum da merak edilmektedir. Buna göre, Merkez Bankası tarafından atılan sıkılaşma adımlardan sonra da gerilemiş olan ihtiyaç kredisi faizleri yüzde 4.50'nin altında seyrettiği ifade edildi.  

Mevduat faiz oranları değişti! 1 milyon TL'si olanlar, 42 bin TL alabilir...

Haziran 2024 itibari ile Türkiye'deki mevduat faiz oranları, Merkez Bankası'nın para politikası kararları ve enflasyon verileri kapsamında değişiklik gösterdi. Buna göre faiz oranları da güncellendiği kaydedildi.

1 milyon TL'nin güncel faiz getirisi ne kadar oldu! Banka banka güncel rakamlar...

Mevduat faizlerinde düşüş eğilimi devem etmete. Bankalarda ortalama faiz 50-53 bandında seyrediyor. 1 milyon TL'yi 32 gün vade ile bankaya yatırırsanız ay sonunda elinize geçecek rakam 42,43 bin Türk Lirası. 

Banka banka güncel faiz oranları! 100 bin TL'nin 32 günlük getirisi fırladı! 

Mayıs ayı ile beraber artan faiz oranları, yatırımcıları kısa ve uzun vadeli mevduatlara doğru yönlendiriyor. Buna göre, yatırımcılar, bu sayede daha yüksek getiriler elde ediyorlar.

Taşıt kredisinde güncel faiz oranları nasıl oldu? 400 bin TL'nin güncel geri ödemesi ne kadar?

Merkez Bankası'nın faiz kararlarından sonra bankalar da kredi faiz oranlarında güncelleme yapmaya başladı. Buna göre, taşıt kredisi faiz oranları da güncellenmiş oldu. Böylece, 400 bin TL taşıt kredisinin ödemesi ne kadar olduğu merak ediliyor.

Banka banka güncel faiz oranları! 205 bin TL'ye 32 günde ne kadar faiz veriliyor...

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın faiz oranlarını yüzde 50 seviyesinde sabitlemesi, vatandaşların dikkatini çekmektedir. Özellikle vadeli mevduat hesapları üzerinden elde edilecek gelirler, en çok merak edilen konulardan biri haline geldi.

3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar? Banka banka güncel faiz oranları...

Konut kredisi faiz oranları vatandaşları şaşırttı. Buna göre, 3 milyon liranın konut kredisi faizleri ne kadar oldu. En az 10 milyon lira geri ödemesi var.

1 milyon Türk Lirası'nın faiz getirisi ne kadar? Banka banka oranlar ve getirileri...

Merkez Bankası'nın son faiz artırımı ile yüzde 52'yi aşan Türk Lirası mevduat faizleri, yeni sene ile birlikte azaldı. Buna göre, faiz oranları yüzde 40’ın altına kadar inerken bankaların yeni oran ve getirileri de açıklanıyor. İşte haberin detayları...

ABD'de konut inşaatçılarının güveni Aralık'ta iyileşti!

Son zamanlarda ABD konut piyasası için olumlu bir gelişme olarak, konut inşaatçılarının güveni Aralık ayında artış göstererek faiz oranlarındaki son gevşemenin sektör üzerinde olumlu bir etki yaratmaya başladığı kaydedildi.

G Marin faiz kampanyası Haberi

G Marin faiz kampanyası

Hayata geçirdiği projeleriyle bulunduğu bölgeyi cazibe merkezlerinden yapan Mar Yapı, Bayramoğlu’nda inşa ettiği ‘G Marin Managed by Divan’ projesinde çok özel bir kampanya başlatıyor. 

Projede bulunan sınırlı sayıdaki daireler 0,64 faiz oranı ve 12 ay sonra ödemeye başlama fırsatı ile 155 bin TL’den başlayan fiyatlar ve Divan ayrıcalıkları ile dolu bir yaşam fırsatı sunuyor. Özellikle bu dönemde evini yenilemek isteyen, konforlu sosyal tesislere ve geniş yeşil alanlara kavuşmak isteyen aileler için ise dublex dairelerim fiyatları 260 bin TL’den başlıyor.

Yatay mimarisi, az katlı binaları, geniş yeşil alanları ve özenle hazırlanmış sosyal tesisleri ile sakin ve konforlu bir yaşam tarzında tasarlanmış ‘G Marin Managed by Divan’da stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor. 

Yaşamın başladığı ‘G Marin Managed by Divan’da stüdyo...