03 / 05 / 2024

G- YOO fiyat

G- YOO fiyat

17 bin 226 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan G- YOO inspired by Starck'da 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlar yer alacak.

Endora Göksu fiyat listesi!

Endora Göksu fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Arıkan Gündüz Yapı imzası taşıyan proje 150 adet konuttan meydana geliyor.

Merkez Zekeriyaköy güncel fiyat listesi!

Toplam 106 adet daireden meydana gelen Merkez Zekeriyaköy'de yaşam başladı. Ortadoğu Grup imzası ile yükselen projede satışlar devam ediyor. İşte Merkez Zekeriyaköy güncel fiyat listesi...

İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi!

4 blok şeklinde inşa edilen proje İzmir İli'nin Menemen İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Nest Menemen güncel fiyat listesi kapsamında daireler 164 bin 000 TL'den başlıyor.

Pendik Selective Port güncel fiyat listesi!

Daire alanlarının 55 metrekareden başladığı proje İstanbul 'un Pendik İlçe' sinde yükseliyor. Pendik Selective Port güncel fiyat listesi kapsamında 1+1 daireler 210 bin TL'den başlıyor.

Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 2016 yılı Nisan ayında gerçekleşeceği Avrupa Konutları Kale'de banka kredisiyle ödeme yapılabiliyor. Proje Artaş İnşaat imzası taşıyor. İşte Avrupa Konutları Kale Topkapı güncel fiyat listesi...

İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi!

Prestij 2 Evleri DBM İnşaat imzası ile hayata geçiriliyor. Toplam 81 adet daireden meydana gelen projede teslimlerin bu yıl sonunda gerçekleşmesi planlanıyor. İşte İzmir Prestij 2 güncel fiyat listesi...

Sidelya Garden güncel fiyat listesi!

Toplam 98 adet daireden meydana gelen projede daire tipleri 2+1'den 6+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sidelya Garden güncel fiyat listesi kapsamında 1+1'ler 300 bin TL'den başlıyor.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe fiyat listesi dairelerin kat ve planlarına göre değişiyor. 3 blok halinde inşa edilen projede 24 ay vade farksız taksit imkanı ile ödeme yapılabiliyor.

İncek Loft Gölbaşı fiyat listesi!

İncek Loft Gölbaşı fiyat listesi kapsamında fırsatlar sunuluyor. Teslimlerin Mayıs 2016 tarihinde gerçekleşmesi planlanan projede 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire seçeneklerine yer veriliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyat!

20,22 ve 24 kattan meydana gelen projede dairelerin tipleri 1+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Kadıköy Pırlanta Göztepe fiyat listesi kapsamında daireler 540 bin TL' den başlıyor.

Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar'da inşa edilen Kirazlı Bahçe Konutları 11 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Proje 14 katlı 2 bloktan oluşuyor. İşte Kirazlı Bahçe Evleri güncel fiyat listesi...

Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi!

Teslimlerin 2017 yılında gerçekleşmesi planlanan Adres Sancaktepe Konutları Dumankaya İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Projede toplam 300 adet konut yer alıyor. İşte Adres Sancaktepe güncel fiyat listesi...

Mar Yapı G YOO inspired by Starck'ta yeni 3D uygulaması!

Mar Yapı son projesi G YOO inspired by Starck'ta sosyal medyada adından söz ettirecek bir uygulamaya başladı. "G YOO'da Yaşam Şimdiden Başladı" ile yedi kişiden oluşan bir arkadaş grubunu projenin 3D dünyasında yaşatmaya başladı.

G- YOO fiyat Haberi

G- YOO fiyat

17 bin 226 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan G- YOO inspired by Starck'da 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlar yer alacak. 


Balance Güneşli projesine komşu konumda yükselecek projenin metrekare birim fiyatı minimum 4.500 lira olarak belirlendi. G-YOO, 2016 sonunda teslim edilecek. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "İstanbul'un yeni yüzünü oluşturmaya adayız. Ürettiğimiz projelere yeni bir tanımlama getirmek istiyoruz" dedi. 


Bu yıl içerisinde Körfez'in en  büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile sermaye ortaklığı yaparak Basın Ekspres yolu üzerinde Tri G Rotana projesini hayata geçirme girişiminde bulunan Mar Yapı, 75 milyon dolarlık yatırıma imza atacak. 


200 MİLYONLUK YATIRIM 

G-YOO inspired by Starck adlı proje iki üçgen kuleden oluşuyor. 720 rezidans ve ticari alanlar ile butik bir otelin yer...