06 / 05 / 2024

G- YOO teslimleri

G- YOO teslimleri

17 bin 226 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan G- YOO inspired by Starck'da 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlar yer alacak.

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri!

TOKİ Aksaray Güzelyurt konut teslimleri hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Konut teslimleri bugün sona eriyor. 

Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Oyak Göksupark Evleri projesi Ankara Eryaman'da 1+1'den 4+1'e kadar konut seçenekleriyle yükseliyor. Oyak Göksupark teslimleri ne zaman?

Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri!

Huzurlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Huzurlu Marmara Güneşli projesi kentsel dönüşüm kapsamında inşa ediliyor. Huzurlu Marmara Güneşli konut teslimleri ne zaman?

Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri!

Avenue İstanbul projesinde daire fiyatları 443 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Avenue İstanbul Gül İnşaat daire teslimleri ne zaman?

G Yoo Inspired by Starck’ta daire teslimleri başladı!

Mar Yapı, Güneşli’de hayata geçirdiği ve ünlü Fransız tasarımcı Philippe Starck’ın imzasını taşıyan ‘G Yoo Inspired by Starck’ta, daire teslimlerine başladı. Projedeki dairelerin yüzde 81’i satılmış durumda…

Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

11 bin 669 metrekare alan üzerinde yükselecek Mesa Gökada projesi, Adalar ve deniz manzarasına hakim konuma sahip. Mesa Gökada teslimleri ne zaman?

Mesa Gökada konut teslimleri!

Mesa Gökada projesi 11 bin 669 bin metrekare alan üzerine Mesa Mesken A.Ş. tarafından inşa ediliyor. Mesa Gökada konut teslimleri ne zaman?

Güneşli Wanda Vista İstanbul 2018'de açılacak!

“G Yoo Inspired By Starck” projesi, tüm iç mimarisi Starck tarafından tasarlanan 432 daireden meydana geliyor. Dairelerin teslimatına haziran ayında başlanacak. Proje kapsamındaki 150 odalı “Wanda Vista İstanbul” oteli ise 2018’de açılacak.

TOKİ Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor!

Düzce Gölyaka Yazıpınar'da konut teslimleri başlıyor, projede yer alan konutların teslimleri 6 Mart 17 Mart tarihleri arasında gerçekleşecek.

Suaden Home By Güneri teslimleri 2017 Ağustos'ta!

Suaden Home By Güneri projesi Güneri İnşaat imzası ile İstanbul Anadolu Yakası Suadiye'de hayata geçiriliyor. Projede 950 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Mar Yapı, Basın Ekspres Yolu'nun çehresini değiştirecek!

10 yıldır Güneşli bölgesinde projeler geliştiren Mar Yapı, Güneşli Basın Ekspres Yolu'nda G-Rotana ve G-Yoo Inspired by Starck projelerinin satışına devam ediyor.

Güneşli G-Yoo ödemeleri!

2 blokta 720 daireden meydana gelen Güneşli G-Yoo projesinde fiyatlar 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Güneşli G-Yoo ödemeleri...

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları!

G-Yoo Güneşli Rezidans fiyatları 340 bin TL'den başlangıç gösteriliyor .Mar Yapı imzası taşıyan G-Yoo Güneşli Rezidans projesinde farklı ödeme seçenekleri yer alıyor.

G- YOO teslimleri Haberi

G- YOO teslimleri

17 bin 226 metrekarelik arazi üzerinde yükselecek olan G- YOO inspired by Starck'da 47 metrekareden, 113 metrekareye kadar 1+0,1+1 ve 2+1 tiplerinde konutlar yer alacak. 


Balance Güneşli projesine komşu konumda yükselecek projenin metrekare birim fiyatı minimum 4.500 lira olarak belirlendi. G-YOO, 2016 sonunda teslim edilecek. Mar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Özkök, "İstanbul'un yeni yüzünü oluşturmaya adayız. Ürettiğimiz projelere yeni bir tanımlama getirmek istiyoruz" dedi. 


Bu yıl içerisinde Körfez'in en  büyük otel zincirlerinden biri olan Rotana ile sermaye ortaklığı yaparak Basın Ekspres yolu üzerinde Tri G Rotana projesini hayata geçirme girişiminde bulunan Mar Yapı, 75 milyon dolarlık yatırıma imza atacak. 


200 MİLYONLUK YATIRIM 

G-YOO inspired by Starck adlı proje iki üçgen kuleden oluşuyor. 720 rezidans ve ticari alanlar ile butik bir otelin yer...