20 / 07 / 2024

Gabonlu bakanlar Toki brifingi

Gabonlu bakanlar Toki brifingi

TOKİ Başkanı Karabel, Gabonlu bakanlara, İdarenin uygulamaları ve finansal yapısı hakkında brifing verdi

Yunusemre TOKİ Camisi onarıldı!

Yunusemre 'de yer alan Toki Camisi, tadilat çalışması yapılarak ibadete daha uygun hale getirildi. İşadamı Abdülcabbar Kara tarafından Yunusemre Belediyesi 'nin desteğiyle yenilenen camide lokma döküldü,

Suudi Prens’i ve bakanlar Emlak 2014 Fuarı'nı açıyor!

Sine ve İstanbul Fuarcılık tarafından düzenlenen CNR Emlak 2014 Fuarı, 11 Eylül günü ( yarın ) başlıyor. Suudi Prens’i ve bakanlar Emlak 2014 Fuarı'nı açıyor.

TOKİ, Başbakan Davutoğlu’na bağlı kaldı!

62. Hükümet ’ in ilk Bakanlar Kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu ' na bağlı kalan kurumlar arasında TOKİ ’ de yer aldı...

62. Bakanlar Kurulu listesi!

Başbakan Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile görüşmesinin ardından, Başbakanlık Merkez Bina'ya geçerek düzenlediği basın toplantısında, 62. Bakanlar Kurulu listesini kamuoyuna duyurdu.

Kabinenin yeni bakanları!

Kabinenin yeni bakanları belli oldu. Yeni kabinede AB Bakanı ve Başmüzakereci görevine Volkan Bozkır, Dışişleri Bakanlığına Mevlüt Çavuşoğlu, Gümrük ve Ticaret Bakanlığına Nurettin Canikli getirildi.

Akyazı TOKİ Konutları 29 Ağustos'ta teslim edilecek!

Akyazı'da Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan bir süredir beklemekte olan Akyazı Toki Evleri daire sahiplerini sevindirecek müjde, TOKİ ile yoğun bir şekilde görüşmelerini sürdüren Akyazı Belediye Başkanı Hasan Akcan'dan geldi.

Aksantaş TOKİ Camisi'nin tadilatına başlandı!

Adana 'nın Yüreğir İlçes i'nde Aksantaş Konutları alanında bulunan ve 26 Temmuz 2013 tarihinde çıkan yangında büyük hasar gören Aksantaş Toki Camii 'sinin tadilatına başlandı.

TOKİ KDV'den muaf mı?

24.12.2012 tarihli ve 2012/4116 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına göre konut alımlarında yüzde 1, yüzde 8 ve yüzde 18'lik KDV oranlarının ödenmesi gerekiyor. Peki TOKİ KDV'den muaf mı?

TOKİ KDV oranı ne kadar?

2012/4116 sayılı Bakanlar Kurulu Kararına göre, konut alımlarında yüzde 1, yüzde 8 ve yüzde 18'lik KDV oranı uygulaması bulunuyor. Peki TOKİ KDV oranı ne kadar? TOKİ, bu uygulamadan muaf mı?

Havaalanı Kavşağı-Toki Konutları arasında yol yapım çalışmaları yapılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yapımı devam eden Havaalanı kavşağı- Toki Konutları arasında yapımı devam eden yol da incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Ergün Turan: Toki kentsel dönüşümde daha etkin bir rol alacak!

Kar amacı gitmeyin bir devlet kuruluiu olduklarını vurgulayan Toki Başkanı Mehmet Ergün Turan kentsel dönüşümde daha aktif rol alacaklarını söyleyen Turan kentsel dönüşünüm içinde mutlaka özel sektörün de olması gerektiğini kaydetti.

Toki 182 taşınmazı satışa çıkardı' 240 ay vade!

Toki, Gaziantep, İstanbul, Ankara, Trabzon, Bursa, Malatya gibi büyükşehirlerin de aralarında bulunduğu 35 ilde, 137'si iş yeri olmak üzere 182 taşınmazı satışa çıkarıyor. Toki, 240 ay vade yapma imkanı sunuyor..

Bakanlar Kurulu'ndan RES ve HES'ler için acele kamulaştırma kararı!

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında harita ekleriyle yayınlanan kararlara göre, Bakanlar Kurulu, rüzgar enerjisi santralları (RES), hidro elektrik santralları (HES) ve elektrik iletim hatları için yedi ayrı "acele kamulaştırma" kararı aldı.

Gabonlu bakanlar Toki brifingi Haberi

Gabonlu bakanlar Toki brifingi

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Ahmet Haluk Karabel, Gabonlu bakanlara, TOKİ uygulamaları ve finansal yapısı hakkında brifing verdi

TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gabon Cumhurbaşkanı Ali Bongo Ondimba'nın ortak basın toplantısında gündeme gelen Gabon'daki 200 bini bulan konut açığı, heyetler arası

görüşmelerde ele alındı.

Ondimba ile basın toplantısı düzenleyen Cumhurbaşkanı Gül, Gabon'da çok büyük altyapı yatırımlarının bulunduğunu belirterek, toplu konutları Türk şirketlerinin yapacağını açıklamıştı.

Cumhurbaşkanı Ondimba da ülkesinde 200 bine yakın konut açığı bulunduğuna işaret ederek, bu sorunu çözmek için ortak çaba sarf edilebileceğini, iki ülke arasındaki işbirliğinin her geçen gün daha da artacağını söylemişti.


TOKİ'nin finansal yapısı aktarıldı


Gabon'da 200 bin konut açığının gündeme gelmesinin ardından konuk heyet, TOKİ uygulamaları hakkında bilgi talebinde bulundu. Bunun üzerine TOKİ Başkanı Karabel, Cumhurbaşkanı...