18 / 05 / 2024

Gafur Aslankaya

Gafur Aslankaya

Aslankayalar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aslankaya, Eyüp Aslankaya, Şaban Aslankaya, Gafur Aslankaya, İsmail Aslankaya tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Aslankaya Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslankaya Yapı Malzemeleri İnşaat Demir Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Cenk Aslankaya tarafından kuruldu.

Egebeta uzaktan kumandalı kilit sistemini geliştirdi!

Güvene dayalı hizmet verdiklerini belirten Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, "Egebeta markalı uzaktan kumanda talebinde bulunan müşterilerimize, bir telefonla ürünü teslim ediyoruz" dedi

Levant Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Levant Gayrimenkul İnşaat Gıda Sanayi İthalat ve İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gafur Karagöz tarafından 50 bin TL sermaye ile 1 Aralık'ta Fatih, Ayvansaray Mahallesi, Ayan Caddesi, Hacı İsa Bostanı Sokak'ta kuruldu.

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rahat İnşaat Emlak Turizm ve Ticaret Limited Şirketi, Rehim Teşna, Gafur Bürküt, Habubulla Amat Kuseni ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Zeytinburnu, Sümer Mahallesi'nde kuruldu.

Aslankayalar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Kuruldu!

Aslankayalar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aslankaya, Eyüp Aslankaya, Şaban Aslankaya, Gafur Aslankaya, İsmail Aslankaya tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu.

Egebeta, E-Force markası ile otomatik kapı üretecek!

Egebeta kurucusu Gafur Alişer, üretimi İzmir'de yapılacak olan E-Force'u, benzerlerine oranla çok dahc uygun fiyatlarla sunduklarını ve Türkiye'nin her noktasına satış gerçekleştirmeyi planladıklarını söyledi..

Egebeta'nın yeni markası E-force görücüye çıktı!

Yapı Fuar ı’nda gerçekleştirilen lansman kokteylinde konuşan Egebeta Kurucusu Gafur Alişer yaptığı açıklamada üretimi İzmir’de yapılacak E-force markalı otomatik kapıları tüm Türkiye ile buluşturacaklarını söyledi

Gafur Alişer: 2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız!

Egebeta Yönetim Kurulu Başkanı Gafur Alişer, Yapı Fuarı'ndan yeni yatırımlara, yeni ortaklıklara kadar birçok konuda firması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu, “2015'te tamamen verimliliğe dayalı çalışacağız” dedi

Aslankaya Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aslankaya Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Musa Aslan, Hanifi Aslan, Mehmet Aslan, Fuat Aslan tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 7 Kasım'da kuruldu.

Hakkari'de selde kapanan tünel 1.5 yıldır açılamadı!

Hakkari'de 1.5 yıl önce meydana gelen sel ve kaya parçalarından dolayı kapanan Hakkari Van karayolunun 20'inci kilometresindeki Aslankaya tünelinin hala açılmamasına Hakkarililer tepki gösterdi.

Egebeta, Force markalı fotoselli kapılarını görücüye çıkardı!

Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, Uluslararası Kapı Fuarı'nda lansmanını yaptıkları ve Türk - İtalyan ortaklığıyla üretilen Force markalı fotoselli kapıların bu alanda önemli bir ihtiyacı karşılayacağını söyledi.

Egebeta 2013'te yüzde 70 büyüdü!

Otomasyon Yapı Market ile otomatik kapı ve panjur sistemleri sektöründe faaliyet gösteren Egebeta Genel Müdürü Gafur Alişer, “Bu yıl için büyüme hedefimizi yüzde 30 belirledik. Yatırımlar devam ediyor “ dedi

Necip Nasır: Artık İzmir'in gelecegi planlanmalı!

EXPO 2020 yarışında oylama günü Dubai'de bulunan İzmir iş dünyası temsilcileri izlenimlerini Egeli Sabah'la paylaştı. Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır ve Egebeta'nın Kurucusu Gafur Alişer izlenimlerini anlattı.

Gafur Aslankaya Haberi

Gafur Aslankaya
Aslankayalar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Mustafa Aslankaya, Eyüp Aslankaya, Şaban Aslankaya, Gafur Aslankaya, İsmail Aslankaya tarafından 2 milyon TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 
Aslankayalar Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu şunlardır: Yurt içinde veya yurt dışında arazi, arsa, mesken, işyeri gibi gayrimenkulleri almak, satmak, eğitim kurumları, alışveriş merkezleri, turizm tesisleri, spor tesisleri, eğlence merkezleri, iş yerleri, sanayi tesisleri, kültür ve sosyal içerikli yapıları taahhüt etmek suretiyle inşa etmek, işletmek, pazarlamak, almak, atmak, kiralamak veya kiraya vermek, her türlü inşaat ve taahhüt işleri yapmak, iştigal konusu ile ilgili olarak danışmanlık hizmetleri vermek.  Şirket amaç ve konularıyla ilgili olarak aşağıdaki işlemleri yapar 1. Şirket, amacını gerçekleştirebilmek için iştigal konusu ile ilgili olarak her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir,...