19 / 05 / 2024

gaimder edaş buluşma

gaimder edaş buluşma

Gaziantep’te inşaat sektörünün enerji altyapısından kaynaklı sorunları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı..

Yapı Fuarı - TurkeyBuild Istanbul'da usta mimarlarla buluşma imkanı!

6 – 9 Nisan tarihlerinde 43. defa kapılarını açacak olan Yapı Fuarı – TurkeyBuild Istanbul, yeni nesil yaklaşımları sektörle buluşturmak için sahip olduğu öncü platform özelliğini güçlendiriyor.

İnşaat sektörünün yeni buluşma noktası Workindo! 

Workindocom, inşaat sektöründe çalışanlar ve firmaların ihtiyaç duyduğu bütün hizmetleri tek bir platformda topladı. Workindo CEO’su Erhan Kocabaş, projeye ilişkin, "Mavi yakalıları ve firmaları buluşturan Workindo ile iş bulmak da işçi bulmak da çok kolay" dedi...

Atatürk Kültür Merkezi yeniden gençlerin buluşma noktası olacak!

TBMM Başkanı Binali Yıldırım, "İstanbul, tarihi, kültürel ve sanatsal kimliğine değer katacak bu eserle çok daha güzel olacak. Atatürk Kültür Merkezi, yeniden gençlerin buluşma noktası olacak." diye açıklama yaptı. 

Gaziantep Alzheimer Hastaları Buluşma Merkezi açıldı!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi'nin inşa ettiği “Moral Evi Projesi” kapsamında yaptırılan Alzheimer Hastaları ve Yakınları Buluşma Merkezi hizmete açıldı.

İçmimarlar İzmir'de buluştu!

İçmimarlar ve içmimar adayı öğrenciler, TMMOB İçmimarlar Odası İzmir Şubesi tarafından gerçekleştirilen 6. Sektörel Buluşma Etkinliği’nde buluştular. Katılımcı firmaların gün boyu stant açtığı etkinlikte, mesleğinde 25. yılını dolduran içmimarlara plaket takdim edildi.

TSMD Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor!

Türk Serbest Mimarlar Derneği tarafından düzenlenecek 16. Yapı Sektörü Buluşması 20 Eylül'de başlıyor. Buluşma 20 ile 21 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek.

One Tower AVM'den mağazalara kira desteği!

İnşaat sektörünün başı çektiği piyasalara destek kampanyaları, AVM sektörünü de harekete geçirdi. Başkent Ankara’nın yeni buluşma noktalarından One Tower AVM’nin, bünyesindeki mağazalara kira desteği yaptığı öğrenildi.

Uptown İncek, Art Town'la konut sahiplerini sanatla buluşturuyor!

LEMA Grup tarafından İncek Yumrutepe bölgesinde inşa edilen ve 226 konuttan oluşan Uptown İncek “Art Town” projesi ile konut sahiplerine sanat ile buluşma imkanı veriyor.

Çanakkale 17 Burda AVM mağazaları!

Esas Gayrimenkul Çanakkale’nin en büyük ve ilk AVM yatırımı, yeni yaşam ve buluşma merkezi olarak konumlanan Esas 17 Burda AVM’yi yaklaşık 90 milyon USD yatırım ile hayata geçiriyor.

GAİMDER EDAŞ-Müteahhitler buluşması gerçekleşti!

Gaziantep’te inşaat sektörünün enerji altyapısından kaynaklı sorunları, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği’nin ev sahipliğinde düzenlenen toplantıda masaya yatırıldı..

Fikri Işık: Kocaeli, metroyla buluşacak!

İzmit Belediyesi’nin Bekirpaşa’da düzenlediği esnaf ile buluşma kahvaltısında konuşan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “Ulaşım sorunları için çok köklü çalışmalar yapıyoruz. Kocaeli metro ile buluşacak” dedi.

Besa Kule 2 kule halinde yükseliyor!

Başkent’te iş dünyasının buluşma noktası olan Çukurambar’da inşaatı devam eden Besa Kule, 7590 metrekare arsada, yatay ve dikey konumlu 2 bloktan oluşuyor...

Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel tanıtıldı!

Ferko İnşaat, turizm dünyasının buluşma noktası olan ve bu yıl 19. kez kapılarını açan EMITT Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na Ferko Ilgaz Mountain Resort & Otel projesiyle katıldı.

gaimder edaş buluşma Haberi

gaimder edaş buluşma

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER), Toplantı Salonu’nda gerçekleşen ve yaklaşık 3 saat süren EDAŞ-Müteahhitler buluşmasına, Meclis Enerji ve Tabii Kaynaklar Komisyonu Başkanı da olan Gaziantep Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, Toroslar EDAŞ Bölge Direktörü Akın Şahin, Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’nun yanı sıra yaklaşık 150 civarında dernek üyesi müteahhit katıldı.


BAŞKAN APA “ÖNÜMÜZÜ AÇIN”

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, yeni yönetim kurulu olarak göreve başladıklarında, ilk olarak Toroslar EDAŞ’ı ziyaret ederek, sorunlarını içeren bir rapor sunduklarını hatırlatarak, o görüşmede sundukları raporla ilgili çözüm önerisini birlikte değerlendirmek üzere ikinci kez bir araya geldiklerini söyledi. İnşaat sorunlarının çözümünün her platformda takipçisi olacaklarını belirten İbrahim Apa, “Amacımız üyelerimizin sorunlarına çözüm bulmak. Bu hedef doğrultusunda, EDAŞ yöneticileri ile ikinci kez bir araya geliyoruz. Toplantımızda yer alan Gaziantep Milletvekili...