18 / 05 / 2024

GAİMDER toplantı

GAİMDER toplantı

GAİMDER yeni yönetimi göreve hızlı başladı. Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İbrahim Apa: Müteahhitlik Hizmet Kanunu yasalaşmalı!

GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, sektörün geleceğinden umutlu olduğunu belirterek, "Gazi şehrimizden aldığımız kuvvetle Türkiye için üretmeye, inşa etmeye devam edeceğiz" dedi.

İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin halk toplantısı 8 Eylül'de!

8 Eylül günü İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılması planlanan “İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları” projesi için halkın katılımı ile toplantı düzenlenecek.

Arnavutköy Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği'nin ÇED toplantısı 8 Eylül'de!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş., Arnavutköy'de İstanbul Yeni Havalimanı Yakıt Çiftliği ve Hidrant Hatları projesinin yapılmasını planlıyor. Projenin ÇED toplantısı 8 Eylül Perşembe günü Durusu Mahallesi'nde yapılacak.

İnşaat sektörünün 2023 hedefleri açıklandı!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, beraberinde Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ve Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile birlikte, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği'ni (GAİMDER) ziyaret etti.

Gaziantep'te konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konut ve istihdam sorunu masaya yatırıldı..

Hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunu konut ve istihdam!

GAİMDER üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi. Fatma Şahin, Gaziantep gibi hızlı büyüyen kentlerin en önemli sorunlarının konut ve istihdam olduğunu söyledi

Fatma Şahin Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği üyeleriyle bir araya geldi!

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER) üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin ile düzenlenen geniş kapsamlı toplantıda bir araya geldi..

Gaziantep Ekolojik Kent projesi daha iyi tanıtılmalı!

(GAİMDER) Başkanı ibrahim Apa ve yönetim kurulu üyeleri, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin'i ziyaret etti. Apa, belediyeden Ekolojik Kent projesinin müteahhitlere daha iyi tanıtılması ve bilgilendirilmesi için de destek istedi.

GAİMDER'den EnerjiSA'ya rapor!

GAİMDER yeni yönetimi göreve hızlı başladı. Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.

Kentsel dönüşümde parçacıl bir anlayışla değil, kentin tamamı planlanmalı!

CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Akif Ekici, Şahinbey Belediye Başkanı Mustafa Aslan, Şehitkamil Belediye Başkan adayı Fethi Albayram ve beraberindekiler, Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği (GAİMDER)'i ziyaret ederek, projelerini anlattı.

Sinpaş GYO, olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı!

Sinpaş GYO, 2011 yılına ait olağan genel kurul toplantısı hakkında açıklama yaptı

Nurol GYO, genel kurul toplantı sonucunu açıkladı!

Nurol GYO, genel kurul toplantısının sonucunu, kazanç dağıtım tablosunu ve hazirun cetvelini açıkladı

GAİMDER toplantı Haberi

GAİMDER toplantı

Gaziantep İnşaat Müteahhitleri Derneği yeni yönetimi göreve hızlı başladı. İbrahimli 2. Bölgesindeki imar çalışmalarının hızlı bir şekilde sonuçlandırılması için önceki gün Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ile görüşen Başkan İbrahim Apa ve Yönetim Kurulu bu kez de inşaat sektörünün TEDAŞ ile yaşadığı  problemlere çözüm bulmak amacıyla ENERJİSA Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu’ya bir rapor sundu.


SORUNLAR RAPOR HALİNE GETİRİLDİ


GAİMDER Başkanı İbrahim Apa, Tedaş’a yapılan ziyaret öncesi, üyelerin sorunlarını içeren bir rapor hazırladı. Raporla birlikte Enerjisa Gaziantep İl Müdürü Mehmet Unsu makamında ziyaret edildi. Müteahhitlik sektörünün yaşadıkları problemlerin takipçisi olduklarını belirten Başkan İbrahim Apa “Sorunlarımızdan en önemlilerinden bir tanesi de Tedaş ile yaşadığımız sıkıntılardı. Bu ziyaret öncesi üyelerimizin görüşleri doğrultusunda bir rapor hazırladık. Yeni seçilen arkadaşlarımla birlikte hem İl Müdürü’müzle bir...