21 / 05 / 2024

Galata Aydınlatma inşaat adres

Galata Aydınlatma inşaat adres

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Balın tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydöm İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aykut Dönmez tarafından kuruldu.

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Frd Aydın İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferdi Aydın tarafından kuruldu.

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınalp İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhami Aydınalp tarafından kuruldu.

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Galata Internatıonal İnşaat Malzemeleri İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Ümraniye'de Eren Yağız Özcan tarafından kuruldu.

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pelikan Led Aydınlatma Mimarlık İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Pelin Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşaat sektöründen arsa maliyetlerinde ve vergilerde indirim talebi!

Anadolu Yapım Müteahhitleri Federasyonu Genel Başkanı Ali Aydın, inşaat sektörüne ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Girdi maliyetlerindeki fahiş zamların altını çizen Aydın, arsa maliyetlerinin, vergilerin ve konut kredisi faizlerinin düşürülmesi gerektiğini söyledi.

Aydın İnşaat'ın acı günü! Cemal Azmi Aydın vefat etti! 

Aydın İnşaat Taahhüt ve Ticaret A.Ş.'nin Yönetim Kurulu Başkanı Cemal Azmi Aydın hayatını kaybetti. 

Aydın'da 156 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 156 milyon 37 bin TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi düzenliyor.

Aydın'da 173.6 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Aydın İli Efeler Belediye Başkanlığı, Aydın Efeler'de 173 milyon 628 bin 248 TL bedelle kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek.

Aydın'da kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Aydın İli Buharkent Belediye Başkanlığı, kat karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştiriyor. İhale 5 Temmuz 2021 tarihinde yapılacak.

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Samet Aydın İnşaat Taahhüt Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın tarafından kuruldu.

Galata Aydınlatma inşaat adres Haberi

Galata Aydınlatma inşaat adres

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Saim Balın tarafından kuruldu.

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
a. Fabrika, atölye, imalathane, otel ve benzeri iş yerlerinin, konutların, yol, meydan ve spor tesislerinin, tarihi ve turistik eserlerin ve diğer bütün yapıların, vitrinlerin aydınlatmasında kullanılan, her nevi lambalar, avizeler, projektörler, plesiglas armatürler, dış aydınlatmalarda kullanılan beton ve çelik borular, normal veya civa buharlı balastlar, fluoresant ampulleri, regülatör, transisformatör, kondektör, kablolar ve diğer bütün elektrikli malzemelerin ticaretini vepazarlamasını yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Galata Aydınlatma Enerji İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: İkitelli Osb Mah.Triko Dokumacılar Sit.M6 Blok No.108...