24 / 05 / 2024

Galata Konaklama kimin

Galata Konaklama kimin

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Tavacı tarafından kuruldu.

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Tavacı tarafından kuruldu.

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü mahkemelik olmuş!

1992 yılında tarihi Galata Köprüsü'nün Eminönü Yakası'ndaki bölümü sulara gömülmüş. Köprüyü kimin batırdığı ve kimin çıkaracağı İstanbul Büyükşehir Belediyesi ile STFA Grubu arasında mahkemelik olmuş.

Maslak Konaklama Anonim Şirketi kuruldu!

Maslak Konaklama Anonim Şirketi, Ehsan Fareed M. Abduljawad, Maad Ehsan F. Abduljawad ve Zohair Yousef I Hariri tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Ocak'ta kuruldu.

25. ANFAŞ Otel Ekipmanları Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı gerçekleşti!

Antalya Fuarcılık, İşletme ve Yatırım AŞ (ANFAŞ) tarafından bu yıl Antalya EXPO Center'da 25.'si düzenlenen ANFAŞ Otel Ekipmanları-Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı açıldı

ANFAŞ Hotel Equipment 25. Uluslararası Konaklama Fuarı 22-25 Ocak!

Antalya'da 25 yıl önce bir otelin alt katında başlayan ANFAŞ Hotel Equipment 25. Uluslararası Konaklama ve Ağırlama Ekipmanları İhtisas Fuarı bu sene 22-25 Ocak 2014 tarihleri arasında düzenlenecek.

Galata Kulesi’ni artık Beltur işletiyor!

Galata Kulesi’ni 1985’ten beri işleten şirketin kira sözleşme süresi doldu. Mülkiyet sahibi İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) sözleşmeyi yenilemedi. Bir süredir tadilatta olan kuleyi İBB şirketi Beltur işletmeye başladı.

Galata taşınmaz değerleme raporu yayınlandı!

Galata Taşınmaz Değerleme ve Danışmanlık Hizmetleri A. Ş.'nin Sermaye Piyasası Mevzuatı Çerçevesinde Gayrimenkul Değerleme Hizmeti Verecek Şirketler ve listeye alınmalarıyla ile ilgili rapor yayınlandı...

Turizm dünyasının yeni fenomeni: Alternatif konaklama!

Turizmde otel ve tatil köyüne alternatif birçok yatırım imkanı bulunuyor. Apartman dairesi, villa, yalı, rezidans, yayla evleri ya da tekneler de klasik konaklama mekanlarına alternatif oluşturmaya başladı.

Aşçıoğlu İnşaat kimin?

Selenium Twins, Selenium Panorama, Selenium City, Selenium Country, Selenium Residence gibi projeleri hayata geçiren Aşçıoğlu İnşaat kimin? Aşçıoğlu İnşaat yönetim kurulunda kimler var? İşte yanıtı...

İstanbul'un konaklama kapasitesi 75 bin 79 odaya ulaştı!

TUROB'dan yapılan açıklamaya göre, İstanbul'un mevcut otel sayısı ve konaklama kapasitelerinin detaylandırıldığı raporda, Avrupa ve Anadolu Yakası'nda otel yatırımları açısından öne çıkan bölgeler ve devam eden yatırımlar da yer aldı.

İstanbul'un konaklama kapasitesi açıklandı!

Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Birliği ( TUROB ), İstanbul'un Konaklama Kapasitesi Raporunun ikincisini yayınladı. İstanbul' un konaklama kapasitesi 75 bin 79 odaya ulaş tı.

Kamer İnşaat kimin?

Emek Sineması ile birlikte ismi anılan Kamer İnşaat'ın sahibi kim? Emek Sineması kimin? Kamer İnşaat kimin? İşte sorularınızın yanıtı; Kamer İnşaat'ın sahibi ile Emek Sineması'nın sahibi...

Uludağ’da kayak sezonu açılıyor! Konaklama 145 liradan başlıyor!

Kar kalınlığının geçen haftadan itibaren başlayan yağışla birlikte 55 santimetreye kadar ulaştığı Uludağ’da otelciler, cuma gününden itibaren yeni sezonu açacak. Kişi başı konaklama ücretleri de 145-275 lira arasında değişiyor...

Galata Konaklama kimin Haberi

Galata Konaklama kimin

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Leyla Tavacı tarafından kuruldu.

Galata Konaklama Turizm Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve faaliyetleri; 1- Yurt içinde ve yurt dışında arsa, arazi, bina vb. her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, işletebilir, kiralayabilir, kiraya verebilir. 2- Her türlü gayrimenkul komisyonculuğu, gayrimenkul danışmanlığı ve eksperliği yapabilir. 3- Yurt içinde ve yurt dışında otel, hostel, apart otel, pansiyon, yurt, tatil köyü, turistik tesis vb. her türlü gayrimenkul inşaatı, onarımı, bakımı, tadilatı ve restorasyon işlerini yapmak ve yaptırmak, yapıp satmak, kiralamak, ya da kiraya vermek. 4- Yurt içinde ve yurt dışında otel, hostel, apart otel, pansiyon, yurt, tatil köyü gibi işletmelerin işletmeciliğini yapmak, işletmeciliğini kiraya vermek ya da satmak. 5-...