29 / 04 / 2024

Galata Pera Turizm İnşaat adres

Galata Pera Turizm İnşaat adres

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Blueport Galata Turizm Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Kenan Kıran tarafından kuruldu.

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Pera Group Gayrimenkul İnşaat Turizm Ticaret Limited Şirketi  Bağcılar’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Işık ve Kemal Doğan ortaklığında kuruldu.

Müze ve ören yerlerine giriş ücretlerine zam: Efes Antik Kenti 700 TL, Galata Kulesi 650 TL! İşte diğer giriş ücretleri

Kültür ve Turizm Bakanlığı’na bağlı müze ve ören yerlerinin giriş ücretlerine zam geldi. Zamlı listeye göre Efes Antik Kenti giriş ücreti 700 TL, Galata Kulesi için ise 650 TL olarak belirlendi. İşte diğer yerlerinin giriş ücretleri...

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Galata Houses Gayrimenkul Turizm Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Engin Menekşe tarafından kuruldu.

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Pera Proje Turizm İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Emel Yurtöğren tarafından kuruldu.

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Dinçkaya Galata Turizm Limited Şirketi Beyoğlu’nda  500 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kaya tarafından kuruldu.

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Pera Plus Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de   100 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Nihat Arpacık kuruldu.

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Villa Pera Suite Turizm Otelcilik Anonim Şirketi Beyoğlu’nda 50 bin TL sermaye bedeli  ile Gabriele Sailer tarafından kuruldu.

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ada Pera Yatçılık Turizm Limited Şirketi Kartal'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Bektaş tarafından kuruldu.

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Galata Hill Turizm İnşaat Limited Şirketi Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Zeki Kumandaveren tarafından kuruldu.

Galata Kulesi'ndeki restorasyon çalışmaları Ekim'de tamamlanacak!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, İstanbul'un simgeleri arasında yer alan Galata Kulesi'ndeki çalışmaları denetledi.

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde gerçekleştirilen restorasyonda işlemlerin doğru olduğunu ancak kullanılan ekipmanların yanlış seçildiğini açıkladı...

Mehmet Nuri Ersoy'dan Galata Kulesi yorumu: Yapılan işlem doğru ama hiltinin kullanılması yanlış!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Galata Kulesi'nde yürütülen restorasyon çalışmaları esnasında hiltiyle yapılan işleme dair konuştu. Bakan Ersoy, "Yapılan işlem doğru ve yapılması gereken bir işlem ama hiltinin kullanılması yanlış" dedi.

Galata Pera Turizm İnşaat adres Haberi

Galata Pera Turizm İnşaat adres

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi bugün Beyoğlu'nda 120 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Galata Pera Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Cihangir Şubesi konusu:
a-Şirket yurt içinde ve yurt dışında her nevi turizm hizmetleri sağlamak amacıyla, turizm işletmeciliği yapmak, apart konaklama, dinlenme evleri, gayrimenkul, bina işletmeciliği ve de Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, komple turistik tesisleri, her nevi motorlu, motorsuz taşıtların işletmeciliği yapmak, yaptırmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek ve gerekli olan hava, deniz, kara taşımacılığı ve transfer işlemlerini yapmak veya yaptırmak. Seyahat acenteleri kurabilir, işletebilir, devir edebilir ve devir alabilir, daha önce kurulmuş bulunan acenteliklerin şubelerini kurabilir, işletebilir, iç ve dış turizm organizasyonlarını yapabilir, her nevi gezi turları düzenleyebilir, başka seyahat...