03 / 05 / 2024

Galatadaki dairler

Galatadaki dairler

Galata'daki Doğan Apartmanı, bazı yeni ev sahipleri yüzünden eşsiz görünümünü kaybetti. Derin Mermerci de dairesini 'Tarihi görünüme zarar gelir' korkusuyla kiralamaktan vazgeçti.

Natura Yaşamkent satışta!

Fırat Life Style tarafından Çankaya'da hayata geçen Natura Yaşamkent projesinde satış süreci başladı. Proje dahilinde dairler 1 milyon 90 bin TL'den başlıyor. 

Kervan Yapı'nın Ayşeçavuş projesi Suadiye'de yükselecek! Yeni proje!

Kervan Yapı'nın yeni projesi Kervan Ayşeçavuş Suadiye'de hayata geçecek. Bağdat Caddesi'ndeki projenin Şubat ayı civarında başlaması planlanıyor. Projede 2+1, 3+1 ve dubleks gibi farklı dairler bulunuyor.

Soyak Evostar'da yılın kampanyası!

Soyak Evostar projesinde 1+1 dairler 214 bin 500 TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projedeki dairelerin alanları 31 - 145 metrekare arasında değişiyor. İşte Soyak Evostar'da yılın kampanyası...

Hep İstanbul Tekfen Emlak Geliştirme!

Hep İstanbul Tekfen Emlak Geliştirme projesi E-5 ve Tem Otoyolu bağlantı noktasında yükseliyor. net tavan yüksekliğinin 2.70 metre olarak tasarlandığı projede 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 dairler bulunuyor.

Güneşli G Yoo Evleri!

Güneşli G Yoo Evleri 17 bin 226 metrekare alan üzerinde 39 katlı 2 blok olarak inşa ediliyor. Projede 60 odalı butik otel, rezidans dairler ve ticari birimlerden meydana geliyor.

Ahenk İstanbul ödeme seçenekleri!

Ahenk İstanbul projesinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon dairler yer alıyor. Projede 2+1 daireler 327 bin TL'den satılıyor. İşte Ahenk İstanbul ödeme seçenekleri..

Sur Yapı Vitrin detaylı fiyat listesi!

Sur Yapı Vitrin projesinde 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairler yer alıyor. Projede yüzde 10 indirim yapılıyor. İşte Sur Yapı Vitrin detaylı fiyat listesi...

Skyland İstanbul'da teraslar ormana açılıyor!

Eroğlu Gayrimenkul'ün İstanbul Seyrantepe'de konumlandırdığı, Fatih-Belgrad Ormanları manzaralı karma projesi Skyland İstanbul'da,dairler, orman manzarasına açılan teraslarıyla dikkat çekiyor. Projede ,1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunuyor.

Emaar Square'de 1+1 daire fiyatları 293 bin dolardan başlıyor!

Emaar Square projesinde dairler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon şekline tasarlandı.Projede yer alan 1 oda 1 salon dairelerin fiyatları 293 bin dolardan başlıyor.

Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde 1+1'ler 1.310 TL taksitle!

1 oda 1 salon dairler için aylık 1.310 lira taksit ödemesinin yapıldığı Sancaktepe Selin Yapı Rings İstanbul Evleri'nde teslimler hemen gerçekleştiriliyor. Projede banka kredisi kullanmak mümkün.

Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire!

Bir çok sosyal donatının yer aldığı Batı Bahçe Evleri projesinde 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon tipinde dairler yer alıyor. Batı Bahçe Evleri Ankara satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor...

Country Life daire fiyatları!

Country Life daire fiyatları şöyle: 1 oda 1 salon daireler 420 bin TL ile 480 bin TL, 2 oda 1 salon daireler 545 bin TL ile 580 bin TL, 3 oda 1 salon dairler ise 725 bin TL ile 750 bin TL arasında değişiyor.

Gürpınar Ahenk İstanbul! 120 bin liraya 1+1 daire!

Yüzde 1 KDV oranının uygulandığı Gürpınar Ahenk İstanbul projesinde yer alan dairler 120 bin TL ile 646 bin 200 TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor...

Galatadaki dairler Haberi

Galatadaki dairler

İstanbul'un en gözde ve ünlü apartmanını sorsanız, eminim birçoklarının yanıtı Galata'daki Doğan Apartmanı olur. Sezen Aksu'dan Tarkan'a Okan Bayülgen'den Şener Şen'e kadar birçok ünlünün dairesinin olduğu bu apartmanı asıl özel kılan ise tarihi... 1890'lı yıllarda İtalyan mimarisiyle yapılan bina, görkemini korumayı başarsa da birçok ev sahibi binanın yenilenen yüzünden hayli rahatsız. Bunlardan biri de Derin Mermerci... 


BİR ÇOK KİŞİ KIZGIN 

Doğan Apartmanı'ndaki eşsiz Boğaz manzaralı dairelerinden birinin sahibi olan sosyetik güzel, bazı ev sahiplerinin binanın tarihi dokusunu bozan tadilatlarından dolayı kızgın. Derin Mermerci de sırf tarihe olan saygısı ve binanın görünümünün bozulmasından korktuğu için buradaki dairesini kiraya dahi vermiyor. 


6 BİN DOLARA HAYIR 

Birçok arkadaşının aylık 5-6 bin dolarlık kira önerisini reddeden Derin Mermerci, birçok antika eşyasını da buradaki dairesinde saklayarak tarihe ve...