29 / 04 / 2024

galataport istanbul nerede

galataport istanbul nerede

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport'ta sona yaklaşıldı!

Galataport Kruvaziyer Liman Projesi’nde birçok bina tamamlandı. İlk kruvaziyer gemisinin Nisan 2020'de limana yanaşması planlanıyor. Karaköy'den Fındıklı'ya 1.2 kilometrelik bir alanda devam eden dev projede çalışmalar aralıksız sürüyor...

Galataport'a ilk gemi Nisan'da yanaşacak! 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kanal Çeşme ve Galataport projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. Ersoy, Galataport'la turizm gelirlerinin artacağını ve Mayıstan Ekime kadar, her yıl 6 aylık bir aktivite güzergâhı oluşturulacağını belirtti...

Nefes İstanbul nerede?

Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Nefes İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Galataport İstanbul'da son durum ne?

Galataport İstanbul Genel Müdürü Tolga Engin, konuya ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Tolga Engin, proje ilişkin kendisine sorulan soruları yanıtladı.

Galataport İstanbul'a ilk gemi Ağustos'ta yanaşacak!

Galataport İstanbul Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı (CMO) Mehmet Bali, Galataport İstanbul'un Ağustos'ta başlayacağını dile getirdi.

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede?

The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte The Ritz Carlton Residences İstanbul nerede sorusununu yanıtı ve proje detayları...

Göl İstanbul nerede?

Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Göl İstanbul nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...

Galataport İstanbul'dan 'İstanbul silüeti' açıklaması!

Galataport İstanbul, basında çıkan İstanbul siluetinin değişmesine dair haberle ilgili açıklama yaptı. Açıklamada, ''İstanbul’un eşsiz silüetinin korunması konusundaki hassasiyetimizi sürdürüyoruz'' denildi.

Galataport İstanbul'a MedCruise Birliği'nden ödül!

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul’da Knauf güvencesi!

Galataport İstanbul’da, sektörde en yüksek ürün kalitesi, geniş ürün gamı ve kapsamlı teknik danışmanlık ve hizmetleri sunan Knauf’un ürün ve sistemleri kullanıldı.

Galataport İstanbul'un inşaatı durduruldu!

Galataport İstanbul Yönetimi, COVID-19 salgını nedeniyle Galataport İstanbul şantiyesinde çalışmaların 14 Nisan 2020 tarihinden geçerli olmak üzere geçici olarak durdurulduğunu açıkladı. 

Galataport İstanbul işçi eylemi hakkında açıklama!

Galataport İstanbul tarafından, Galataport işçi eylemi ile ilgili açıklama yayınlandı. Açıklamada, "Konuyu alt yüklenici firma nezdinde takip ediyor, anlaşmazlığın çözümü için gerekli hassasiyeti gösteriyoruz" denildi...

Galataport İstanbul kapılarını Mayıs'ta açıyor!

Galataport İstanbul, 2020 yılının Mayıs ayında kapılarını açıyor. Galataport İstanbul Genel Müdürü Tavas, "2020 için 60, 2021 için ise 170 rezervasyon aldık. Bunlar yeni açılacak bir liman için önemli rakamlar. Sadece kurvaziyer yolcusu olarak 1.5 milyon turist beklentimiz var" dedi...

Galataport, İstanbul'un kruvaziyer turist sayısını 20 binden 1,5 milyona çıkaracak!

Beyoğlu Güzelleştirme ve Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Nizam Hışım yaptığı açıklamada, ilk geminin Nisan 2020'de yanaşacağı Galataport İstanbul'un, şehrin 20 bine kadar gerileyen kruvaziyer turist sayısını eski günlerinden daha ihtişamlı hale getireceğini söyledi.

Galataport İstanbul Seatrade Cruise Fuarı'na katıldı!

Yılda mürettebat dahil 1.5 milyon kruvaziyer yolcusuna hizmet verecek olan İstanbul’un tek ana limanı Galataport, Seatrade Cruise Europe 2019 Fuarı’nda sergilendi.

galataport istanbul nerede Haberi

galataport istanbul nerede

Galataport İstanbul, Akdeniz çanağındaki yaklaşık 100 kruvaziyer limanını temsil eden MedCruise Birliği tarafından ödüle layık görüldü.

Galataport İstanbul'un açıklamasına göre, Karaköy sahil şeridini 200 yıl sonra halkın erişimine açıp turizmden kültür-sanata kadar yaşamın her alanına dokunacak projesi uluslararası ödülleri topluyor. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Galataport İstanbul, bu yıl ikincisi gerçekleştirilen MedCruise Ödülleri'nde, "Pandemi Sürecinde En Yüksek Performans/Bağlılık Gösteren Doğu Akdeniz Kruvaziyer Limanı” dalındaki ödülün kazananı, Galataport İstanbul oldu.

Galataport İstanbul, ödülü; koronavirüs salgını sürecinde sektör içerisinde sürdürdüğü, limanlarla kruvaziyer firmaları arası diyalog ve sektör içerisinde sıkı iş birliği ve iletişim çalışmaları ile koronavirüse karşı hassasiyetle geliştirdiği tedbirler çerçevesinde aldı.

Dünyadaki en büyük ikinci pazar konumundaki Akdeniz çanağını temsil eden MedCruise Birliği tarafından verilen ödül, farklı kategorilerde, sektörü daha da ileriye...