05 / 05 / 2024

galatasaray altyapı tesisi

galatasaray altyapı tesisi

6 Nisan'da başlayacak olan Gaziosmanpaşa Kentsel Dönüşüm yıkımları üzerine Galatasaray bölgede 250 dönümlük arazi üzerinde proje geliştirecek...

Galatasaray Kemerburgaz Tesisleri'nde inşaat çalışmaları tam gaz!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, futbol takımı ve altyapısının kullanacağı tesisin yapımı için başlatılan inşaat çalışmalarının başladığı arazide incelemelerde bulundu.

Ukrayna’da Büyük İnşaat Projesi başladı!

Ukrayna’da, sosyal altyapı tesisi ve 4 bin kilometrelik yolların yapımını içeren Büyük İnşaat projesi kapsamında 300’den fazla tesisin eş zamanlı olarak inşaat çalışmalarına başlandı...

Karşıyaka'da 100 dönümlük altyapı tesisi için onay!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti. Büyükkarcı, ziyaret sırasında 100 dönümlük altyapı tesisi için onay aldı.

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için onay aldı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Büyükkarcı, Mavişehir'de yapmayı düşündükleri altyapı tesisi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'la görüştüklerini ve gereken onayı aldıklarını açıkladı...

Karşıyaka Spor Kulübü altyapı tesisi için hazırlıklara başladı!

Karşıyaka Spor Kulübü Başkanı Turgay Büyükkarcı, altyapı tesisi yapmayı planladıkları arazinin kendilerine tahsisi için ilk adımı attıklarını bildirdi...

Göztepe Tesisleri'nin imar planı belediye meclisinde oylanmadı!

Göztepe (Göz-Göz) adına yapılması planlanan altyapı tesisi projesi İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi'nde oylanmadı. 

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"

Diyarbakır'a 160 milyon liralık altyapı yatırımı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın destek ve himayelerinde Diyarbakır'a havalimanına ilave pist, Tekstil İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ve atıksu arıtma tesisi yapımı olmak üzere 160 milyon liralık altyapı yatırımı kazandırıldı.

Galatasaray tesisi için Kemerburgaz’a imar onayı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından Kemerburgaz’daki 12,6 hektarlık ormanlık arazisi imara açıldı. İmara açılan alana Galatasaray Spor Kulübü için de tesis yapılacak.

Ali Koç: Altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz!

Fenerbahçe Başkan Adayı Ali Koç, "7 ya da 8 tane sahayı içerisinde barındıran bir altyapı tesisi inşa etmek istiyoruz." dedi.

Galatasaray Florya arazisi bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak!

Galatasaray Florya arazisi bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacağını açıklayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray antrenman ve altyapı tesislerini Kemerburgaz'a taşıyacak" dedi.

Galatasaray'ın Kemerburgaz tesisi bugün tanıtılacak!

Haftalardır konuşulan Galatasaray Olağan Mali Kongresi bugün yapılacak. Başkan Dursun Özbek ve yönetiminin mali ve idari ibrası üyelerin oyuna sunulacak. Son yaşana istifaların ardından muhalefet Özbek'e iyice yüklenirken, kongrenin gergin geçmesi bekleniyor.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

galatasaray altyapı tesisi Haberi

galatasaray altyapı tesisi
Gaziosmanpaşa'da 6 Nisan'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkımlar başlayacak. Galatasaray Spor Kulübü, Gaziosmanpaşa'da 250 dönümlük arazide proje geliştirecek. Arazi'de yer alan gecekondu sahiplerine evini verip, kalan alana ise altyapı tesisi...