27 / 04 / 2024

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor'a altyapı tesisi müjdesi!

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek yaptığı açıklamada, "Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazi var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz"



Spor Toto Süper Lig ekiplerinden olan Evkur Yeni Malatyaspor'da kulüp başkanlığına Adil Gevrek yeniden seçildi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, kulübün 4. Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı, Battalgazi Belediye Toplantı Salonu'nda yapıldı.

Gevrek: "Arkadaşlarımızla beraber kulübe hizmet edeceğiz"

Adil Gevrek yaptığı konuşmada, yeni seçilen yönetim kurulunun kulübe hayırlı olmasını temenni etti.

Yeni yönetimle beraber güzel işler yapmayı arzuladıklarını söyleyen Gevrek, "Sizlerin teveccühüyle yeniden Evkur Yeni Malatyaspor'a hizmetkar olmaya çalışacağız. Bizler arkadaşlarımızla beraber kulübe hizmet edeceğiz." ddiye konuştu.

 

- 200 dönümlük alt yapı yatırımı

 

Adil Gevrek, tesis ihtiyacına dikkati çekerek, bu konudaki planlarını da anlattı. Kentte futbolun gelişmesi adına altyapı tesisi kurmak için girişimde bulunduklarını vurgulayan sarı-siyahlı kulübün başkanı, sözlerini şu şekilde tamamladı:

"Malatya'nın tesise ihtiyacı var. Türkiye'nin altyapıda tesisleşmesi gerektiğini söylüyorum. Kulüpler Birliği Vakfı'nda bunun çalışmasını başlattık. Yeni Malatyaspor için de böyle bir çalışmaya başladık. Yeni Malatya Stadı'nın yanında bulunan 200 dönüm arazı var, üniversiteden talep ettik. Kentimize ve bölgeye hizmet edecek bir altyapı tesisi kurmayı planlıyoruz. Bu uzun vadeli bir proje. Uzun vadede futbolun gelişmesine katkı sunacak bir çalışmayı hayata geçireceğiz."
 


Geri Dön