28 / 04 / 2024

Galatasaray antreman stadı

Galatasaray antreman stadı

Fatih Terim, yeni yapılacak antrenman sahasının 6 bin kapasiteli tribüne sahip olmasını istedi. Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak.

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'de: Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor

Galatasaray'da şimdi sıra Aslantepe'ye geldi. Nef Stadı ile Vadi İstanbul arasındaki 65 dönüm araziye çok amaçlı salon geliyor. İşte ayrıntılar...

Nef, Galatasaray stadı sponsorluğu için vergi ödeyecek mi?

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Karabıyık, bugünkü köşesinde Nef'in Galatasaray'ın stat sponsoru olmasını kaleme aldı. İşte Ahmet Karabıyık'ın 'Nef’in, Galatasaray’a ödeyeceği 725 milyon TL sponsorluk mu, reklam mı?' başlıklı yazısı...

Avrupa Yakası’nın en değerli arsası DAP Yapı'nın oldu!

Emlak Konut GYO’nun, İstanbul Sarıyer Ayazağa’da Galatasaray’ın stadı Türk Telekom Arena’ya komşu arsası için düzenlediği ihaleyi DAP Holding’in iştirak şirketi Eltes İnşaat kazandı. Şirket bu alanda geliştireceği proje için 3 milyar 111 milyon TL gelir taahhüt etti.

Cumhurbaşkanı olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık!

Galatasaray eski başkanı Polat, "Ali Sami Yen Stadyumu kötü vaziyetteydi, çökme ihtimali vardı. Seyrantepe'nin yapılması için çok uğraştık. Yeni stadyum için Cumhurbaşkanı çok büyük destek oldu. O olmasa Türk Telekom Stadı'nı yapamazdık" dedi...

Galatasaray'ın salon projesi sekteye uğradı!

Galatasaray'da eski başkan Dursun Özbek yönetiminin TT Stadı’nın üstünü kapatmak yerine yapmaya söz verdiği salonun temeli henüz atılmadı. 

Dolmabahçe’deki stadın sahibi Galatasaray olabilirmiş!

Habertürk Gazetesi köşe yazarlarından Murat Bardakçı, bugünkü yazısında 1923’te yapılan talep kabul edilseydi Dolmabahçe’deki stadın sahibinin şimdi Beşiktaş değil, Galatasaray olacağını yazdı..

Galatasaray 6 bin kapasiteli antrenman stadı inşa edecek!

Fatih Terim, yeni yapılacak antrenman sahasının 6 bin kapasiteli tribüne sahip olmasını istedi. Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak.

Galatasaray Stadyum Müzesi açıldı!

Galatasaray Stadyum Müzesi açılış töreninden sonra Galatasaray Kulübünde mevcut başkan Mustafa Cengiz ile eski başkan ve yöneticiler, Türk Telekom Stadı'nda bir araya geldi..

Galatasaray spor salonunun ruhsatı alındı! 

Galatasaray Kulübü Başkanı Özbek, Türk Telekom Stadı'nın yanına inşası planlanan 15 bin kişi kapasiteli spor salonunun ruhsatını aldıklarını ifade etti.

Türk Telekom Stadı'nda ofis alanları açıldı!

Galatasaray, Türk Telekom Stadı'nın "yaşayan stada" dönüşmesi için Workinton firmasıyla anlaşma yapıldı. Stat, 365 gün çalışan bir kompleks haline getirilecek.

İzmir'e yapılacak yeni stadın yeri belli oldu!

Aziz Kocaoğlu, İzmir'de yapmak istedikleri yeni stadın yerinin Menderes İlçesi Tekeli Mahallesi'nde olduğunu açıkladı. Kocaoğlu Tahtalı Barajı Koruma Havzası içinde kalan 86 dönümlük bölümüne yeşil alan ve antreman sahaları yapılabileceğini söyledi.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda zemininde iyileştirme çalışmaları başladı!

Haftalardır zemini nedeniyle eleştirilen Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemininde iyileştirme çalışmaları başladı. Manisa 19 Mayıs Stadı, dün akşam yapılan Akhisar Belediyespor-Galatasaray kupa müsabakasından sonra bakıma alındı.

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini değişecek!

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Akhisar Belediyespor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu ve Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zeminin kötü olduğunu anlatarak, "Çeyrek finalin bu zeminde oynanması üzüntü verici." dedi.

Galatasaray antreman stadı Haberi

Galatasaray antreman stadı

Galatasaray, geçtiğimiz hafta oynadığı Fenerbahçe derbisi öcnesinde  Türk Telekom Stadı'nda yaptığı son idmanı taraftarlara açık gerçekleştirmişti. Taraftarlar idmana yoğun ilgi gösterdi. 

Şampiy10'dan Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Derbi öncesi statta yakalanan sinerjinin ardındanFatih Terim tesislerde değişiklik yapacak. Yeni inşa edilecek ve Florya'dan sonra Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak. Antrenman sahalarından biri mini bir stada dönüştürülecek. Daha kapasitesi ve detayları ortaya çıkmasa da bu sahanın minimum 6 bin kapasiteli bir tribünü...