28 / 04 / 2024

galatasaray antrenman sahası

galatasaray antrenman sahası

Fatih Terim, yeni yapılacak antrenman sahasının 6 bin kapasiteli tribüne sahip olmasını istedi. Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak.

Galatasaray'ın Barcelona yenilgisi Türkiye'yi klasman dışına itti

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu'nda 0-0'lık ilk maçın rövanşında Galatasaray, kendi sahasında İspanya La Liga ekiplerinden Barcelona'ya 2-1 mağlup oldu ve Avrupa'ya veda etti. Sarı kırmızılı ekibin yenilgisi Türkiye'yi UEFA klasmanında zora düşürdü.

Giresun Çotanak Stadyumu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Giresun Çotanak Stadyumu gelecek sezon taraftarlarıyla buluşuyor. Stadyumun içerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı ile 1200 kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazalar bulunuyor.

Giresun Çotanak Spor Kompleksi son virajda!

İçerisinde 22 bin 28 seyirci kapasiteli Çotanak Stadı, bin kişilik olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası ve mağazaların bulunduğu Çotanak Spor Kompleksi'nin yeni sezona yetiştirilmesi hedefleniyor.

Galatasaray 6 bin kapasiteli antrenman stadı inşa edecek!

Fatih Terim, yeni yapılacak antrenman sahasının 6 bin kapasiteli tribüne sahip olmasını istedi. Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak.

Pendik'e 12 yeni spor kompleksi!

Kent geneline birçok spor merkezi ve antrenman sahası inşa eden Pendik Belediyesi, spor yatırımlarına yenilerini eklemek için çalışmalarına hız verdi.  

Galatasaray Florya arazisi bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacak!

Galatasaray Florya arazisi bu yıl sonuna kadar ihaleye çıkacağını açıklayan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, "Galatasaray antrenman ve altyapı tesislerini Kemerburgaz'a taşıyacak" dedi.

Pendik Belediyesi'nden yeni halı saha!

Spor yatırımlarına devam eden Pendik Belediyesi Nuh Kuşçulu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Antrenman Sahası'nın inşaatını tamamlıyor. Sahanın Nisan ayı içerisinde tamamlanması planlanıyor.

Galatasaray, Kemerburgaz'dan 160 dönüm arsa aldı!

Galatasaray, Florya Metin Oktay Tesisleri'nden çıkarak taşınacağı Kemerburgaz'daki 160 dönümlük arsanın da kesin sahibi oldu. Galatasaray yeni arazide 8 ayrı futbol sahası yaptıracak

Antalya'ya 55 milyon liralık spor salonu!

Antalya'da açılışı yapılan 10 bin kişilik spor salonunda 14 antrenman sahası bulunduğunu ve 55 milyon lira maliyetle yapıldığını, belirten Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, yatırımların artık kısa sürede tamamlandığını bildirdi.

Çotanak Arena, yaşamın da merkezi olacak!

Giresun'da 120 bin metrekare alana inşa edilen Çotanak Arena Stadı, olimpik yüzme havuzu, spor salonu, antrenman sahası, otopark alanı ile 40 mağazadan oluşan kompleks, sporun yanında sosyal yaşama da hizmet verecek.

Kamerun'un en büyük spor kompleksini Türkler yapacak!

İhalesini Yenigün İnşaat'ın kazandığı, 50 bin kişilik stadyum, spor salonu, olimpik yüzme havuzu, 2 antrenman sahası ve tenis kortlarını içeren projenin finansman imza töreni Yaounde'de gerçekleştirildi.

Fatih Cundi Spor Tesisleri yıkıldı!

Türk futboluna pek çok ünlü ismi kazandıran Kadırga Spor Kulübü'nün antrenman sahası olarak kullandığı Cundi Spor Tesisleri Fatih Belediyesi ekiplerince yıkıldı.

Yeni Malatyaspor antrenman sahasında sona gelindi!

Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, takım için yaptırılan antrenman sahalarının 45 gün sonra hazır olacağını bildirdi.

galatasaray antrenman sahası Haberi

galatasaray antrenman sahası

Galatasaray, geçtiğimiz hafta oynadığı Fenerbahçe derbisi öcnesinde  Türk Telekom Stadı'nda yaptığı son idmanı taraftarlara açık gerçekleştirmişti. Taraftarlar idmana yoğun ilgi gösterdi. 

Şampiy10'dan Yalımcan Sarpyel'in haberine göre; Derbi öncesi statta yakalanan sinerjinin ardındanFatih Terim tesislerde değişiklik yapacak. Yeni inşa edilecek ve Florya'dan sonra Galatasaray'ın taşınacağı Göktürk tesislerine ek yapılacak. Antrenman sahalarından biri mini bir stada dönüştürülecek. Daha kapasitesi ve detayları ortaya çıkmasa da bu sahanın minimum 6 bin kapasiteli bir tribünü...